Buna,
Nu sunt un posesor de iPod dar am impreuna cu un prieten un showroom de aparatura HiFi&Highend;. Pe sfirsitul de saptamina viitoare imi vine un preamplificator pe tuburi special pentru iPod. Sunt interesat de un test ... este cineva interesat sa facem impreuna un test de 1-2 ore? Multumesc anticipat.
Buna,
Nu sunt un posesor de iPod dar am impreuna cu un prieten un showroom de aparatura HiFi&Highend;. Pe sfirsitul de saptamina viitoare imi vine un preamplificator pe tuburi special pentru iPod. Sunt interesat de un test ... este cineva interesat sa facem impreuna un test de 1-2 ore? Multumesc anticipat.
Da, merge ! Multumesc de oferta! Cind ai timp? Vineri seara? Sambata?
vineri nu pot. mai degrabă sâmbătă, dar nu’ți pot spune de pe’acum la ce oră. spune’mi pe pm cum te pot contacta. sper că ai un computer cu itunes să putem vărsa pe ipod ce empetreiuri crezi că au dinamica sunetului adecvată (si bitrate’ul la care vrei să faci probele).
Am facut teste ... multumim celor 2 prieteni care au venit cu iPod-ul ... ca si rezultat final se poate concluziona ca in format comprimat nu este o solutie de a asculta muzica la nivel audiofil. Insa surpriza a fost cu muzica in format CD ... sunetul era foarte apropiat de original ... chiar foarte, foarte apropiat ... chiar si pentru o ureche avizata.