Informatia e valoroasa !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Vreau sa va spun ca exista un magazin de incaltaminte la jumatatea drumulu intre statia de metrou IMGB si urmatoarea statie,depoul IMGB,pe partea stinga cum mergi trecind un pod peste linia de metrou ajungi la o vila mare pe partea dreapta si la subsolul acestei vile gasesti incaltaminte de iarna,mai exact bocanci de piele adevarata in combinatie cu diferite materiale sintetice pentru a proteja de ploaie si frig,facuti in tara cea mai latina-pe locul unui fost mare imperiu, ce poarta nume cunoscute numai buni pentru drumetii si pe care ii gasim la firmele de profil pe bani grei,insa aici sunt si la calitatea a doua adica practic au mici defecte de fabricatie de exemplu:
cusatura strimba,mici diferente de culoare sau textura,sau o lipitura un pic mai intr-o parte etc. insa nu intr-atit de grave incit sa nu cumperi produsul!
Si eu am cumparat de la ei si sunt multumit,iar in urma parerilor altor persoane dupa ce au testat si intors pe toate partile produsul stiu ca nu m-am pacalit !
Au si numere mari pina la 47,toate au pretul fix de 60ron perechea.Puteti cumpara cite perechi vreti si programul e de la 10 la 18 de luni pina vineri simbata pina la 14.Mai au si magazin cu produse calitatea intii,vis-a-vis cu preturi mai mici decit in oras si au acelasi program.
Nu stiu cita lume stie de acest magazin dar functioneaza de citiva ani buni si e pacat sa nu beneficieze cineva de aceasta oferta,pe vremurile astea.
Am scris aceste informatii pentru a veni in ajutorul celor ce cauta si au nevoie \insa nu de articole aduse de peste mari si tari in containere si la o calitate cel putin indoielnica\de incaltaminte mai accesibila ca pret,insa buna de purtat pentru a trece mai usor prin sezonul rece!
Nu am intentionat nici o clipa sa fac reclama la magazin sau la produsele lor,nu am nici un beneficiu in urma acestui anunt,de aceea nu am dat detalii.

Sper ca daca mai stie cineva despre lucruri similare sa faca cunoscut asemenea lucruri sa nu tina pentru el ca poate asa reusim sa ajutam pe cei ce au nevoie cu adevarat !

Numai bine

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Am testat la munte una dintre perechile de bocanci pe un frig de -15ºC cu vint si umezeala etc. acum de sarbatori,si ce pot spune este ca pot recomanda oricui cu caldura o pereche.
Chiar sunt ok!

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman