Ca să nu deschi un topic nou : a mai întâlnit careva așa ceva cu Transmission (poza)? Când m-am uitat am zis : “Mooooaaaaaamăăăă, ce viteză am” De fapt, deși îmi arăta ‘jdemii de mega, “the time remaining” nu se modifica, deci nu mergea. Am dat restart și merge normal acum (pe la 100 kbs).
Transmission se conecteaza la mine cu cat poate duce conexiunea, deci am prins si 4 MBs pe metro. La tine ceva clar n-a fost in ordine, mai ales daca te uiti la upload. Pe metropolitan exista sansa sa mai prinzi un spike de 8 mega, dar upload de aproape 20 in Romania nu cred ca ai sa vezi…
O fi avand, dar eu am tot testat si vad ca in mod constant se conecteaza la viteze mai mari decat uTorrent - in unele cazuri semnificativ mai mari… Mie Azureus imi placea, dar acuma se misca ca un porc…
am facut eu. dupa care am intrat pe pagina lor si mi-am dat din nou jos versiunea anterioara si brusc merge din nou. ai grija cand o stergi pe ultima, sa nu stergi si preferintele ca sa nu pierzi ce ai in downloads
dar upload de aproape 20 in Romania nu cred ca ai sa vezi…
Eu am constant upload de 25-30 MB/sec si download de 17-18MB/sec. Am conexiune gigabit, retea de cartier. “Cere-i provider-ului tau o conexiune mai rapida”