iPhoto merge extrem de greu, am numai 768 ram,am gasit free rapidoResizer si il incerc.
Multumesc pt tot, sincer nu m-am gandit la preview, ideea ca foto is f mari, lucru in Raw, acuma le-am facut in jpeg si incerc cu sfaturile voastre.
Multam fain
sau cu Automator daca ai mai multe. Programelul ala e bun pentru mai multe, nu doar pentru poze. Cand ai de facut aceeasi operatie pe mai multe fisiere, gandeste-te la el. Il gasesti in applictaions(sau in utilitaires, nu mai stiu exact)
merci fain!
Dar se pare ca am avut probleme cu sistemul, am redimensionat pozele dupa ce am reparat sistemul, am vrut sa scriu 1 dvd si stupoare…..
macul zice ca nu am asa ceva.
Nu stiu cum sa scot blankul acuma.
restart, nimic, tasta eject, nimic.ce sa fac
merci fain!
Dar se pare ca am avut probleme cu sistemul, am redimensionat pozele dupa ce am reparat sistemul, am vrut sa scriu 1 dvd si stupoare…..
macul zice ca nu am asa ceva.
Nu stiu cum sa scot blankul acuma.
restart, nimic, tasta eject, nimic.ce sa fac
Restart și ții apăsat butonul stînga al mausului imediat după sunetul de start(chime).
Ce înseamnă „Dar se pare ca am avut probleme cu sistemul, am redimensionat pozele dupa ce am reparat sistemul”? Ce a avut sistemul și ce ai făcut? Ești sigur că ai „reparat” nu ai „stricat”?
„stupoare…..
macul zice ca nu am asa ceva.” Adică ce zice? Cum vrei să arzi discul? Din finder? Sau cum faci?
Nu merge cu mausul apasat.
i-am reparat permisiile si dupa aceea am reusit sa redimensionez pozele.
Cu toast lucrez, si in momentul in care am vrut sa scriu mi-a spus ca nu exista nici un dvd in laptop, si daca am extern sa il conectez.
Am incercat cu utilities si nimnic
Ideea e ca as baga un sistem de boot, dar unde?
Daca ar avea locul ala mic sa bag un ac in el sa imi iese ar fi ok.
dar PB nu are.
il mai las asa pana am nevoie de dvd si o sa-l desfac daxca nu o sa-si revina pana atunci.
Multam fain
Nu merge cu mausul apasat.
i-am reparat permisiile si dupa aceea am reusit sa redimensionez pozele.
Cu toast lucrez, si in momentul in care am vrut sa scriu mi-a spus ca nu exista nici un dvd in laptop, si daca am extern sa il conectez.
Am incercat cu utilities si nimnic
Ideea e ca as baga un sistem de boot, dar unde?
Daca ar avea locul ala mic sa bag un ac in el sa imi iese ar fi ok.
dar PB nu are.
il mai las asa pana am nevoie de dvd si o sa-l desfac daxca nu o sa-si revina pana atunci.
Multam fain
Ceva nu-i în regulă. Dacă nu-l poate citi, ar trebui să-l arunce afară automat. Dacă nu-l aruncă nici la restart cu butonul masului apăsat, suspectez o mecanism stricat al unității optice. Dacă dai Eject din toast ce face? Nimic?
Am reusit dupa cateva ore, de fapt nu am facut nimic si a vazut dvd.
Cred ca are ceva defect la panglica cau ceva contact inperfect ca la About this mac imi scria ca nu exista unitate de dvd.6rice iam dat nu a luat nici o comanda.
Dupa ce a scos blankul nu am mai putut sa il introduc pana nu am dat restart, m-am gandit ca poate is 2 inauntru ceece era imposibil.
Dupa care a functionat si de atunci merge.
Multam fain tuturor.