1 din 8
1
Pentru cei care nu vor să meargă la vot duminică
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ioan T. Morar le zice bine:

România cu opt clase (şi mai puţin) va decide pentru România cu liceu şi facultate
Asta se va intîmpla duminică, în vreme ce o parte a clasei mijlocii din România va profita de atîtea zile libere, în vreme ce studenţii nu vor fi lăsaţi să voteze în Centrele Universitare dacă nu au domiciliul acolo. Da, România neinstruită va decide, de pildă,  încotro o vor lua micile firme ale domnilor care-şi plimbă jeep-urile pe coclauri, duminică, pentru că şi aşa “ce contează un vot”. România neinstruită va decide soarta României instruite. Cei fără carte vor decide ce vor face cei cu carte. Deştepţii sînt scîrbiţi de politică, proştii nu înţeleg mare lucru, dar nu spun că sînt scîrbiţi. Pentru cei deştepţi, sau măcar instruiţi, “toţi politicieni sînt la fel”, pentru cei proşti, dimpotrivă, doar unii sînt buni.

Deştepţii nu au ce alege, proştii au!

Nici eu nu vroiam să merg la vot. Ştiţi ce m-a făcut să mă răzgândesc? Afişele alea cu “Garantat Vanghelie”.
Şi uite aşa iar votez negativ, neuninominal.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Si dacă nu aveți habar cine sunt “nominalii” pe care ar tebui să puneți ștampila - uite aici:
http://www.catavencu.ro/uploaded_files/Catavencu2008_nr46_noiembrie19_Supliment.pdf

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Un coleg de-al meu mi-a spus ca merge la vot pentru a anula votul sau, sa nu poata fi folosit de altii. Ma gandeam sa fac la fel. Citind cele de mai sus (postul lui Tudor), m-am razgandit. Merg la vot ca sa votez.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
Tudor - 27 Noiembrie 2008 09:17 PM

hmm… copilărește.

Cei care iau adevăratele decizii nu au candidat, nu candidează și nu vor candida. Restul… pe la taklshow uri.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Nu am cu cine sa votez, deci stau acasa. Daca ma duc si votez in alb, nu ajut pe nimeni. Nu imi poate folosi nimeni votul sau il poate folosi la fel si daca buletinul imi este anulat.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nici eu nu am cu cine vota, dar am împotriva cui vota. Mi-e deajuns.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 27 Noiembrie 2008 09:55 PM

Bun. Si cum votezi impotriva cuiva, fara a vota cu cineva? Si care e diferenta intre un vot alb si un stat acasa?

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

votezi impotriva lui X si iese Y care nu e cu nimic mai bun decat X. so? nu-l imbogatesc pe X dar il ajut pe Y sa-si ia in cateva luni un Q7 sau mai-stiu-eu-ce.
pai poate nu sunt toti la fel!
de 20 de ani spunem acest lucru!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.06.08
Amiralul - 27 Noiembrie 2008 10:01 PM

Bun. Si cum votezi impotriva cuiva, fara a vota cu cineva? Si care e diferenta intre un vot alb si un stat acasa?

Daca stai acasa inseamna ca nu te intereseaza politica de nici o culoare sau ai o incapacitate obiectiva care te impiedica sa te deplasezi.
Daca votezi alb inseamna ca te intereseaza politica dar oferta care ti-a fost pusa in fata nu ti se potriveste. Voturile albe sunt contorizate.
2 mesaje diferite.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
Machspeed - 27 Noiembrie 2008 11:01 PM
Amiralul - 27 Noiembrie 2008 10:01 PM

Daca stai acasa inseamna ca nu te intereseaza politica de nici o culoare sau ai o incapacitate obiectiva care te impiedica sa te deplasezi.
Daca votezi alb inseamna ca te intereseaza politica dar oferta care ti-a fost pusa in fata nu ti se potriveste. Voturile albe sunt contorizate.
2 mesaje diferite.

Și pe care dintre cei care în campanie își lasă q7, sau caenu’ în curtea partidului ca să-i vada lumea în logan, crezi că-i interesează mesajele astea ?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Trebuie doar să fiți imparțiali precum călugării - votați-i pe toti.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

daca ma iau dupa fetzele lor, singurul care-mi inspira incredere este ala din Alba.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Bine, bine dar şi aceşti “proşti” plătesc taxe (sau aşa ar trebui) şi din multe puncte de vedere omul “prost” sau “deştept” are aceleaşi drepturi şi puterea lui nu stă în câte limbi ştie, cărţi citite, facultăţi terminate etc.

Referitor la mersul la vot… e riscant să deschizi astfel de subiecte, se găsesc destui să filozofeze.

Tudor - 27 Noiembrie 2008 09:17 PM

România cu opt clase (şi mai puţin) va decide pentru România cu liceu şi facultate
Asta se va intîmpla duminică, în vreme ce o parte a clasei mijlocii din România va profita de atîtea zile libere, în vreme ce studenţii nu vor fi lăsaţi să voteze în Centrele Universitare dacă nu au domiciliul acolo. Da, România neinstruită va decide, de pildă,  încotro o vor lua micile firme ale domnilor care-şi plimbă jeep-urile pe coclauri, duminică, pentru că şi aşa “ce contează un vot”. România neinstruită va decide soarta României instruite. Cei fără carte vor decide ce vor face cei cu carte. Deştepţii sînt scîrbiţi de politică, proştii nu înţeleg mare lucru, dar nu spun că sînt scîrbiţi. Pentru cei deştepţi, sau măcar instruiţi, “toţi politicieni sînt la fel”, pentru cei proşti, dimpotrivă, doar unii sînt buni.

Deştepţii nu au ce alege, proştii au!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

cei care nu merg la vot, măcar să stea şi să citească despre sutele de mii care au murit pentru ca ei să aibă acest drept….

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

din pacate poate se adevereste declaratia care arata ca prostimea va decide ...
diferenta in sa o va face rasculatu, artistu, geniul si copchii ce formeaza gasti ca sa fure mere…
smile
cred ca anu asta nu am ce alege…
Vad fetze transfigurate de .. what ever
oameni ce erau in urma cu 4 ani prea batrani sa candideze,
doamne de o oarecare varsta care insa nu au facut nimic chiar dupa ce au fost alese in senat….
Domni ce par a fi c apetenii de gasti de recuperatori…
dar ce stiu eu de fapt?
mai nimica…
nu cunosc pe nici unul dintre ei si nu vad platforme pe care sa poti construi ceva
vad doar povesti si imagini…
mi se umple posta in loc sa vad ca se aliniaza paduri cu puieti proaspeti plantati…
mi se agata bannere in fata geamului in loc sa vad strazi mai maturate si mai ingrijite..
vad autobuze decorate si plimband moca niste personaje dubioase si copii din sate ce merg pe jos la scoala kilometri intregi cu noaptea in cap..
vad in ca oameni ce sunt prea ocupati ca sa mai protesgteze si in loc sa iasa in strada… mai iau un credit sa poata plati cheltuielile ...
vad ” mai rar ce-i drept” talk show-uri cu politicieni ce croseteaza in direct sau pun muraturi…
ce gluma buna..
Daaaar nu va luati dupa mine…
mergeti la vot..
macar aveti inima impacata…
pana nu demult eram un promotor al mersului la vot…
anu asta vreau sa vad schimbarea…
schimbarea ca nu merg la vot…
vreau sa vad cum ma afecteaza…
insa am in plan pentru anul viitor sa plantez 100 de copaci..
si sa curat de gunoaie cel piutin o vale sau o coasta , pestera?
cu oleaca de ajutor of course…
aceasta e schimbarea…
si fiecarui copac plantat o sa ii fac o fotografie pe care o sa scriu
Acest copac a fost plantat fara sprijinul GUVERNULUI ROMANIEI..
Doar cu sprijinul celor cu inima mare , cu sprijinul OAMENILOR.
Aceasta e forma mea ce protest si vreau sa vad diferenta.
smile
Viva la revolucion!

[ Modificat: 28 Noiembrie 2008 02:29 AM de synapse ]
 Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
batranul - 28 Noiembrie 2008 02:22 AM

cei care nu merg la vot, măcar să stea şi să citească despre sutele de mii care au murit pentru ca ei să aibă acest drept….

Dacă nu merg la vot sau votez în alb, efectul e același, X tot y voturi primește. So why bother? Mă interesează politica, dar nu am nici o simpatie, nu mă regăsesc în doctrina nici unui partid, deci îmi este indiferent cine iese pentru că diferenele reale dintre candidați sunt minime.

Iar cei care au murit nu au făcut-o pentru că le-am cerut-o eu. Este exact situația botezului unui copil fără discernământ și introducerea lui forțată într-o doctrină religioasă fără consințământul său.

Semnătură 

1 din 8
1

‹‹ Trash      Drapel, stema, culori ››