8 din 8
8
Pentru cei care nu vor să meargă la vot duminică
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Un site unde se pot vedea live evolutia numerelor astira exista? Nu am televizor sau radio.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

http://www.hotnews.ro sau live TVR international la rtsp://212.54.100.35/broadcast/live.rm

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

315.000 voturi albe (de protest); 384.000 voturi anulate, din care pot sa-mi inchipui ca multe au fost tot de protest. Deci, cam juma de milion de voturi de protest. Felicitari! Sincer. Nu credeam ca o sa fie atat de multe. Deja seamna a miscare de protest cu care as putea sa ma identific.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile ha, ce-mi place…

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member

oare câte voturi albe i-au permis lui felix să prindă un scaun de senator?

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mda, unele voturi albe s-ar putea să fi folosit stăpânilor ştampilelor.

E tragi-comic ce se întâmplă la redistribuirea mandatelor. Cică prin nu ştiu ce judeţ este unul care are 48% din voturi, dar în parlament va ajunge altul cu doar 30%. Sincer să fiu, nu pricep ce-au avut în cap cei de la Pro Democraţia de au susţinut acest tip de uninominal. Băse’ a avut iarăşi dreptate.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member

E o imbecilitate sistemul…se va schimba, pentru că nu convine nimănui…şi asta nu pentru că e prost, ci tocmai pentru că nu serveşte intereselor unora..ditai şefii şi şefuleţii de partid să tremure..nu se face. Va rămâne uninominal, dar mai bun.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor - 03 Decembrie 2008 12:41 AM

Mda, unele voturi albe s-ar putea să fi folosit stăpânilor ştampilelor.

E tragi-comic ce se întâmplă la redistribuirea mandatelor. Cică prin nu ştiu ce judeţ este unul care are 48% din voturi, dar în parlament va ajunge altul cu doar 30%. Sincer să fiu, nu pricep ce-au avut în cap cei de la Pro Democraţia de au susţinut acest tip de uninominal. Băse’ a avut iarăşi dreptate.

Pai in acel judet, acel cineva probabil a cumulat 48% doar din voturile unui singur colegiu. Si daca la nivel de judet, partidul din care face parte nu a strans 50+1 din voturi, domnul in cauza nu ajunge in parlament. Va ajunge cel care a cumulat 30% in colegiul unde a participat, dar la nivel de judet partidul lui a iesit fruntas cu 50+1.

Din cauza acestor redistribuiri, practic tot pardidul alegi si nu persoana in sine. Pentru ca daca persoana nu a strans destule voturi ca sa se califice pentru senat/guvern, voturile primite de el intra in “proprietatea” partidului din care face parte.  SIngurii care au de castigat sunt cei care intr-adevar sunt populari si “papa” toate voturile.

O alta tampenie mi s-a parut intarzierea cu care s-au prezentat candidatii pentru alegeri. Doar cu 30 de zile inainte? O tampenie!
Cat timp ii trebuie unui tanar necunoscut sa castige simpatia/increderea oamenilor?! 30 de zile? De unde noi perspective daca el, ca si candidat, nu are timp sa-si spuna planul, si eu, ca cetatean sa studiez/asimilez informatia!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member

Dacă în 30 de zile nu mă convinge, nici nu merită să fie votat

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
batranul - 03 Decembrie 2008 01:07 AM

Dacă în 30 de zile nu mă convinge, nici nu merită să fie votat

Pai tu esti informat omule! Tu stii sa decodifici informatia!
Unui om “simplu” trebuie sa ai timp sa-i exemplifici in particular, ca sa priceapa si el!

Vezi subiectul Joe The Plumber din campania pentru presedentie din SUA! I-a explicat omului cum ii va afecta propria afacere politica sustinuta de Obama.
http://www.youtube.com/watch?v=vFC9jv9jfoA

BTW: desi Base’ mi se pare un papa-lapte, el are priza la public (la masa de populatie); pentru ca merge si vorbeste celor simpli despre lucrurile lor simple. El spune adevaruri logice despre subiecte sau strategii imposibil de urmat. (Trebuie sa marim salariile? - DA—esti de acord cu afirmatia si implicit sustii ideile in sine, implicit persoana care le promoveaza dar proiectul este greu/imposibil de facut)

[ Modificat: 03 Decembrie 2008 01:19 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile
asta e politica buna
daca nu te cunoaste lumea, de ce sa te voteze? sa faci ce?
uite cum se desteapta rominul - ce daca esti becali sau vadim, nu ne mai pacaliti…
cine e ala iucinu, sa se duca in parlament?
pacat ca nu au venit mai multi la vot, ar fi fost muuult mai interesant
wink

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 03 Decembrie 2008 01:47 AM

smile
asta e politica buna
daca nu te cunoaste lumea, de ce sa te voteze? sa faci ce?
uite cum se desteapta rominul - ce daca esti becali sau vadim, nu ne mai pacaliti…
cine e ala iucinu, sa se duca in parlament?
pacat ca nu au venit mai multi la vot, ar fi fost muuult mai interesant
wink

Problema persoană/mesaj/comunicare/vot e teribil de complicată. Evident, în marile orașe, precum Bucureștii, e foarte greu să ai comunicare directă. Avantaj clar celor mediatizați intens. Sigur, oricît de mediatizați, nu reușesc, cel mai aesea din cauza lipsei de mesaj, dar asta e altceva.
Ce ar trebui să facă, să zicem, un profesor care candidează? O campanie costă, cum face să aibă dialog masiv cu oamenii într-un mare oraș? În măsura în care tema interesează, putem dezbate live la proxima macuser meeting, facem unu în decembrie, înainte de 20, să nu fugă lumea de răspundere.
Am candidat și eu în colegiul 13 București, luat aproape 11 %, rezonabil. Cel mai mult de la PNL a luat dna Petre, tînără, inteligentă și soțul ei, tînăr, inteligent. Normal. Moșii mai la urmă. Și-au făcut campanie intens, cu ambiție. Ei și? tot învinși au fost. Chiar îmi pare rău pt ei, ziariști, BBC etc. etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu am mers si am votat “remote” ca sa nu iasa PSD-ul. Si partidul cu care am votat s-a aliat cu el. Mai mult, a luat la guvernare si pe UDMR desi n-avea nevoie. Pe principiul ca “cu oricine ai vota, noi tot la guvernare suntem”. Nici nu mai zic de majoritatea zdrobitoare (fara precedent), de inexistenta opozitiei (scuze PNL, dar cand nici macar o motiune nu poti depune…), de brambureala cu primul ministru…

Asa ca m-am decis. Astea au fost ultimele alegeri la care am votat. M-am inregistrat deja in colegiul electoral in UK pentru alegerile EuroParlamentare din 4 iunie. Pentru politicienii romani mi-am dat demisia.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Decembrie 2008 07:04 PM

Eu am mers si am votat “remote” ca sa nu iasa PSD-ul. Si partidul cu care am votat s-a aliat cu el. Mai mult, a luat la guvernare si pe UDMR desi n-avea nevoie. Pe principiul ca “cu oricine ai vota, noi tot la guvernare suntem”. Nici nu mai zic de majoritatea zdrobitoare (fara precedent), de inexistenta opozitiei (scuze PNL, dar cand nici macar o motiune nu poti depune…), de brambureala cu primul ministru…

Asa ca m-am decis. Astea au fost ultimele alegeri la care am votat. M-am inregistrat deja in colegiul electoral in UK pentru alegerile EuroParlamentare din 4 iunie. Pentru politicienii romani mi-am dat demisia.

Ultimele stiri pe care le stiu eu sunt ca udmr a ramas in opozitie. pd-l neaducandu-i la guvernare.
Uite o stire de acum aprox. 24 de ore
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/marko-propunerea-pd-l-e-inacceptabila-udmr-va-fi-in-opozitie.html

Iar ca istoria sa se repete cu evenimentele din 2002 cand stolojan se retragea si nu mai candida la presedentie, iata ca acum, stolojan, renunta la functia de prim ministru. Cica boc il va inlocui.
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/stolojan-se-retrage-fara-lacrimi.html

Huk, eu zic sa ramai acolo si uita de unde ai plecat wink

*am scris numele cu minuscule intentionat.

Semnătură 

_______

8 din 8
8

‹‹ Trash      Drapel, stema, culori ››