Da. Bravos, națiune, halal să-ți fie. Proști da’ mulți a? Acum mă duc să vomit că vorbește geoană dulce despre sudoare. He he he, o să transforme criza mondială în oportunitate, o să transforme România în șantier și o să aducă toți românii din străinătate. Asta așaaaaa, în cîteva luni, că au planuri mari pe termen lung. Voodo-i în guru!
De ce va plangeti ca a castigat PSD ? Oricum orcine ar castiga tot aceeasi soarta ar avea Romanica noastra !
Da?? Stai că vine acuşi tata Iliescu şi şterge pe jos cu cota unică de impozitare… Uite-l, îl văd deja la televizor… începe lupta de clasă, mama lor de bogătani cu Mac-uri… Mazăre, Oprişan, Mitrea, Voiculescu, toţi sunt numai un zâmbet…
[ Modificat: 01 Decembrie 2008 03:15 AM de Tudor ]
Cum e dom’le acuma cu noile alegeri? Se mai pot face coaliții, alianțe? Că dacă se unesc PD-L cu PNL dau peste 50% și în bot comuniștilor.
Pînă la urmă, tot e bine. Că e opoziția puternică. Cea mai puternică de cînd știu eu.
istoria nu ne învaţă nimic..ce neam, ce ţară..o adunătură de proşti, fără minte, fericiţi că primesc 2 puncte la pensie şi 1 litru de ulei…şi ‘telectuli scârbiţi pe margine, care nu se mânjesc ca bandiţii ăia din grecia antică, care aveau vreme şi filozofie şi de condus atena