ibook g3
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.04.06

am un laptop ibook g3 cu problema urmatoare: apas butonul de power dupa care se aude hdd cum lucreaza, apoi apare display blank si nu mai face nimic! Nu apare niciodata scrisul pe ecran! ce poate avea? daca ma puteti ajuta cu un sfat, v-as fi recunoscator!  Multumesc!  adresa mea   .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Zap la pram ai incercat ?
(Merisor-Alt-P-R imediat cum buteaza - tii apasat pana face de 3 ori bing)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am mai apucat sa execut comanda pe care mi-ati indicat-o pentru ca am facut un scurt-circuit din cauza unui surubel cazut intre carcasa si placa de baza! Mi s-a parlit circuitul integrat   M3062mf8mgp si acum il caut pe net sa ikl cumpar. Tot asa face dar cu exceptia ca nu mai functioneaza display-ul! Multumesc frumos! va tin la curent! 
P.S daca aveti sau stiti de unde as putea procura integratul asta va rog sa imi comunicati! Inca o data multumesc frumos!
Display-ul se deschide dar nu apare nici un text, nimic pe el! are culoarea adlbastru deschis

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Man… chiar te bazezi să operezi pe placa de bază cu lipituri & chestii??? Nu e aşa de uşor - asta în caz că ai găsi acel chip, ceea ce mă cam îndoiesc.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

am statie cu aer ptr lipit! mai fac si service gsm! nu ma tem de lipituri, ma tem ca nu o sa gasesc integrat!  hmmmm! naspa. daca reusesc o sa am nevoie de niste sfaturi tehnice ptr ca nu am prea lucrat cu mac-ul! Multumesc