aramdune - 21 Decembrie 2008 05:59 PM
Culmea ca si eu am trecut prin liceu unde profesorii foloseau BC++3.1 si pe la facultate pe unde profesorii foloseau BC++3.1 si nu am avut niciodata probleme in a programa corect folosind instrumente moderne standard compliant. Pur si simplu am facut bine si nimanui nu i-a pasat. Nu te obliga nimeni sa folosesti ceva anume. Chiar si pentru chestiuni Borland-only gen biblioteca grafica DOS se gasesc clone moderne care functioneaza sub X Windows.
PS: Tu ai BC++ 3.1 de DOS, de asta ti s-a recomandat DOSBox. Nu ai BC++ 3.1 de Windows pentru ca nu exista BC++3.1 de Windows, chiar daca versiune de DOS are niste executabile Windows pe 16 bit pe acolo.
Inteleg. Windows nu vreau sa-mi pun pe mac…incerc sa scap cumva de windows si sa nu-l folosesc decat cand nu am macul cu mine:) dar, aramdune, please help me cu asta…am xcode, am scris programul cum a scris cineva pe prima pagina dar nu-mi merge…de ce? daca as invata sa lucrez in xcode, n-as mai tine mortis sa am dosbox&stuff;...e prea complicat. In plus, daca stiu sa lucrez in xcode, el salveaza fisierul cpp si pot sa arat tema la scoala de exemplu…please help