În Wiki găseai răspunsul începând cu 19 Ian 2008 și din 3 Dec 2008 textul este roșu acolo unde se spune că:
Atunci cand se seteaza conexiunea PPPoE, trebuie salat go, campul cu numele conexiunii.
adică:
Daca avem Leopard vom face aceeasi pasi ca si la DHCP inclusiv setarea placii de retea pe obtinerea prin DHCP a IP-urilor doar ca de data asta vom face un lucru in plus si vom bifa Create PPPoE services…. In urmatorul pas va trebui sa dam un nume conexiunii pe care o vom crea. Dupa cum se vede in poza, in stanga-jos, eu am deja creata o astfel de conexiune si careia i-am dat numele RDS. Voi o puteti numi “junghiul”, “becali” sau “guta”...cum vreti voi. In continuare, dupa ce i-am dat un nume conexunii noastre, trebuie sa facem setarile pentru user si parola. Se vor completa DOAR randurile “Account name” si “Password” cu infromatiile primite de la provider. Recomand sa se bifeze “Remember this password” si “Show PPPoE status in menu bar”. In final, eternul “Apply Now” si apoi va puteti conecta. Reamintesc ca inainte de a efectua setarile propriu-zise pentru PPPoE, sa setati placa de retea pe “Using DHCP”. In cazul acestui tip de conexiune se aloca 2 randuri de IP-uri. Un IP privat care asigura conexiunea in LAN, asigura conexiunea cu switch-ul si apoi IP public prin care se iese pe net. Pentru alocarea celui de al 2-lea, este imperios necesar sa se realizeze comunicarea cu switch-ul.