Salut macuseri, revin din nou cu o problema. mac-ul meu scoate un sunet ciudat (pentru mine), ca doua bip-uri lungi, la un interval de 10 min, oare ce poate fi?, isi anunta cumva hdd-ul decesul?
Sa mai confruntat cineva cu aceasta problema, sau e o problema frecventa la mac-uri, anunta ca vrea ceva si eu nu stiu ce sa ii dau. sau poate vrea schimbat.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Salut macuseri, revin din nou cu o problema. mac-ul meu scoate un sunet ciudat (pentru mine), ca doua bip-uri lungi, la un interval de 10 min, oare ce poate fi?, isi anunta cumva hdd-ul decesul?
Sa mai confruntat cineva cu aceasta problema, sau e o problema frecventa la mac-uri, anunta ca vrea ceva si eu nu stiu ce sa ii dau. sau poate vrea schimbat.
Evident că ceva nu-i în regulă. Mac-urile sînt, probabil, cele mai silențioase calculatoare. Beep-urile nu prea sînt semne de disc pe cale de bușire. Ce mac ai, dacă tot întrebi?
Evident că ceva nu-i în regulă. Mac-urile sînt, probabil, cele mai silențioase calculatoare. Beep-urile nu prea sînt semne de disc pe cale de bușire. Ce mac ai, dacă tot întrebi?
Am un Macbook Pro, ram 2x2 GB,posibil sa fie bolnava o bara de ram, sau da semne de inbolnavire?
Astea sint niste beep-uri, Cel putin, eu asa am inteles!
Dar ce caută postul ăsta la .RO?
Chiar nu am stiut unde sa il postez
La hardware, normal!
Dar, pe bune, cum e sunetul ala, ţac, ţac sau bip bip?
e un bip lung, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip nici nu stiu ce exemplu sa dau, sa zic ca e cum ai tine o tasta la telefon apasata, deci e un sunet continu cam de 6 sec are o pauza de 2 sec dupa care mai face o data. Chestia asta se repeta cam ala 10 min. Nu stiu ma gandesc sa nu fie pe la procesor ceva, ca sunt momente cand incepe sa poarneasca ventilatoarele (cred) prin el de zic ca isi ia zborul.
Cum se poate vedea temperatura procesorului? posibil coolerul sa se blocheze?
Nu, dupa parerea mea, e o memorie!
Scoate una. Se mai produce fenomenul? Scoate-o pe cealalta si pune-o pe prima. Asta e primul test!
Pentru temperatura, iStatPro. http://islayer.com/apps/istatpro/
Scoate una. Se mai produce fenomenul? Scoate-o pe cealalta si pune-o pe prima. Asta e primul test!
Salut Iaru, mersi mult cred ca a functionat testul tau, acum nu stiu pentru cat timp, am inversat barele de ram, si lam suflat un pic de praf, vad ca a disparut acel sunet.
Cu privire la temperatura procesorului vad ca sta intre 52-56 grade e normal
Salut Iaru, mersi mult cred ca a functionat testul tau, acum nu stiu pentru cat timp, am inversat barele de ram, si lam suflat un pic de praf, vad ca a disparut acel sunet.
Cu privire la temperatura procesorului vad ca sta intre 52-56 grade e normal
Pe unul dintre cele două DVD-uri ale mac-ului, trebuie să ai un Apple Hardware Test (scrie pe el), rulează-l și vezi ce zice (faci boot din acel DVD). Nu e 100 % cert ce zice, totuși e un test.
Începători sîntem toți, dar eu zic că tu nu ai citit nimic din acest forum înainte să postezi, că altfel nu pricep cum ai pus întrebarea asta chiar aici, cred că nu știai ce e aia RO și, dacă tot ai ajuns aici, aici puseși și întrebarea. Corect?
Începători sîntem toți, dar eu zic că tu nu ai citit nimic din acest forum înainte să postezi, că altfel nu pricep cum ai pus întrebarea asta chiar aici, cred că nu știai ce e aia RO și, dacă tot ai ajuns aici, aici puseși și întrebarea. Corect?
Sincer sa fiu am realizat ca am gresit locul cam tarziu, dar nu mai aveam cale de intoarcere, acum ce sa zic imi cer scuze, nu se poate muta.?
PS. Nu stiu daca este zi sa nu intru pe acest forum, de citit cred ca am citit si citesc destul, asta e, se mai intampla.
Sincer sa fiu am realizat ca am gresit locul cam tarziu, dar nu mai aveam cale de intoarcere, acum ce sa zic imi cer scuze, nu se poate muta.?
PS. Nu stiu daca este zi sa nu intru pe acest forum, de citit cred ca am citit si citesc destul, asta e, se mai intampla.
S-a mutat. Las’ că așa se învață, din mutări și permutări.