Man , nu l-am busit eu , pur si simplu a crapat de caoul lui. DACa ii faceam eu ceva ziceam insa a crapat , pur si simplu.
Oricum va voi tine la curent.
Eh… s-o fi dus placa de detecţie la monitoru’ lui intern.
Vezi dacă număru’ serial de la al tău se încadrează în cele de pe pagina de aici, unde Apple oferă un recall pentru eMac-urile cărora nu li se mai aprinde ecranu’. S-ar putea să-ţi fie reparat fără să cheltui altceva decât drumul dus-întors cu el până la un service center autorizat.
saracul emac,ce a ajuns cu experimentele unora…
cea mai buna metoda daca vrei ar fi sa-l faci cu un lcd.dar neah,e prea multa munca.nu ma intelege gresit,dar masinuta este nu tocmai noua(asta nu inseamna ca nu poate fi una excelenta)doar ca nu se mai merita sa investesti.
te inteleg ca-ti plac mult aceste masini,si mie mi-ar parea la fel de rau daca s-ar defecta powermac-ul meu de exemplu desi este batran..dar trebuie sa mai facem si o balanta cu faptul daca se merita sau nu
Azi am desfacut eMAC-ul . Dupa cum se vede si in poze l-am facut bucati , am pus sistemul de-o parte si monitorul in alta dupa ce am facut ceva masuratori am ajuns la concluzia ca este tensiunea pe grila de accelerarea (UG2-ul ) caz in care , nu am ce face , trebui sa schimb transformatorul de linii in care este incorporat triplorul de tensiune . Am atasat niste poze sa imi spuneti care ar fi cea mai buna metoda de utiliza sistemul ? Eu unul as pastra carcasa originala , dar as sectiona-o cumva longituditudinal la nivelul laturii de jos a ecranului CRT , peste care sa pun o bucata de plexic transparent.
Asta ca sa pastrez cat mai mult din carcsa modul de prindere . Voi ce spuneti?
Vreau sa pot lua MAC-ul cu mine cand la munca cand acasa si cred ca zilele astea ( daca ii ajuta Cel de Sus si buzunarul ) o sa ma pricopsec cu un PowerBook. Daca bag un LCD in el deja pastrez multe chestii din ce are si ramane la fel de voluminos.
Tot caut un MacMini sh dar nu gasesc. Are acreva de aici si vre sa il dea ?
pai bine,nu ma pricep oricum la ce zici tu cu bateria,carcasa,lcd-ul,tastatura,trackpad-ul…ce faci cu astea?practic ai nevoie de o carcasa noua
si cooooooosssstaaaaaa
Man , nici chiar asa de Portabil. In sensul ca Notebook>
Un eMAC cantareste 22,5 kg , cat de portabil crezi ca poate fi ? Sa zicem ca nu am azi timp sa termin ceva la care lucrez pe mac si iau mac-ul la munca. Sa car 22,5 kg nu este chiar asa usor ( chiar si cu masina ).
Iti rupe bratele numai carandul pina la masina .
Vreau sa scoat partea de Sistem ( nu crt-ul ca si asa este busit ) si sa il folosesc ca un desktop mai micutz. Daca vrei , un minimac mai mare