Poci pentru ca să vă-nchipuiți că am înnebunit și eu… n-am făcut NIMIC special, fir-ar să fie… Onyx, cu toate alea bifate la Automation... Fenomenul s-a manifestat după trecerea de la Tiger la Leopard, dar NU de la început și nu tot timpul. A apărut și a dispărut fără să-l pot lega de ceva…N-am idee și așteptam întrebări creative…
– Romanian și Romanian Standard și celelalte de la Apple (incl. de pildă Ukcrainian, cyrillic, și Swiss German sau US, ambele Roman ori Unicode Hex Input, Unicode – o descoperire interesantă, că veni vorba) se lasă selectate și merg în toate programele.
– R Mac Legacy, Rumänisch QWERTZ, German-Romanian QUERTZ (pe cea din urmă o prefer, fiindcă are diacriticele pe alt, ceea ce corespunde obiceiului meu) ș.cl.: merg in toate programele afară de Entourage și de (constat acum) Word.
De îndată ce trec pe W sau E, tastatura revine la ultima selectată, dacă era pusă pe una dintre tastaturile domniilor voastre, care pînă acum au mers fără cusur! Nu știu ce să încerc mai întîi și înainte de-a încerca oarece, voiam să știu dacă alții au pățit fenomenul și cu ce ar putea avea legătură…
Mulțumesc!