Si al meu se incinge, in special cand downloadez cu viteza mare si se incarca bateria in acelasi timp. Dar asa facea de la inceput. Daca e ceva nou, vezi sa nu fi patit ca amenono, caruia i s-au desprins niste suruburi de la ventilator.
eu il am chiar de la inceputul anului asta, este inca in garantie.
de desfacut nu il desfac, merg la garantie cu el daca este ceva, la timp indelungat - 2h sau mai mult incepe si se incinge destul de bine si ma intrebam daca este normal…
ca de exemplu, acum stau pe net cu el pe genuchi de vre-o 2h si safari, adium si am mai luat din cand in cand si cate ceva de pe net, poze…este fierbinte!
este el din aluminiu dar, chiar asa?
Stii cum e, e subiectiva toate treba asta. Ia-ti si tu vreun utilitar care masoara temperatura si posteaz-o, impreuna cu ce programe ai deschise etc. si facem o comparatie.
Nu-l mai tine in poala, ca-ti prajeste cate ceva p’acolo;)
Comparativ (tot Al, 1,67, tot de cateva luni , acum cu download pe el si exportand un filmulet ) stau asa cu el:
Eu zic sa-l duci cat de repede la verificat, sunt patit cu PB-urile ( m-au incins cateva la viata mea)
PS. si nu-l mai tine in brate decat daca n-ai de ales, vezi ca sunt tavi de mic-dejun cu picioare rabatabile la Mobexpert foarte bune de tinut PB in pat si odata pe saptamana de impresionat o fata cu micul dejun la pat servit pe aceasi tava
Eu am intre 49 si 51 de grade, deci cam ca la tine (merge Safari, Mail, iCal, Azureus, iPulse, NetNewsWire si restul de procese). Poti sa-l duci la doctor, dar m-as mira sa-ti gaseasca ceva la el. Asa sunt PB-urile; cica si MBP-urile fac la fel. Partea buna e ca sunt silentioase, pierzand multa caldura prin carcasa nu mai e nevoie de ventilator turat (ceea ce eu prefer!).
asta citesc si eu pe net acum. este normal altero sa ma sperii, nu este vorba de bani putini si ma interesa sa stiu investitia ca sta bine si ca este normala temperatura…daca este normala, atunci perfect, nu ma deranjeaza, chiar ma mai si incalzesc atunci cand mi-e frig la maini cu el…
Pai da, evident ca mai bine suflii si in iaurt pentru asa frumusete de scula!
La ce ar trebui sa fi atent este downloadul de pe P2P. Ai vazut ce a patit Tudor, si mai stiu si eu 2 amici care au patit la fel (cu un Dell si un Toshiba). Eu cand am mult de dat jos il pun pe o cutie goala de 10 CDuri si se mai aeriseste.
si al meu se incinge, e normal sa simti asa, esti din aluminiu care disipeaza caldura mai bine decat plasticul la restul notebook-urilor,
al meu se incinge in general tare cand il pun la incarcat si lucrez in acelasi timp.
gandeste la un telefon mobil, pune-l la incarcat, lasa-l 30min. 1ora si dupa aia dute si pune mana pe el, vezi e cald?
si la mine se infierbanta si inca bine, dar mi-am luat un PodiumPad di Road Tools pe care-l pun, am dat 40 euro pe el ( http://store.apple.com/Apple/WebObjects/italystore.woa/6224041/wo/eS4heVRrrXwO2L9qBTlrry7Stvo/2.0.19.1.0.8.25.7.11.1.3 ), dar e super comod, si-mi tine notebook-ul inclinat inspre mine, in felul asta scriu comod, si chiar daca da cineva peste masa, nu cade, este de la Road Tools, avantajul principal, este ca pb are spatiu dedesubt sa disipeze caldura.
am incercat si eu sa nu dau banii pe asa ceva, am tot pus cd-uri, reviste si alte [cenzurat], dar la o asa scula de bascula, isi are rostul Podium Pad
eu ma jucam pe PB unui prieten, si dupa vreo jumatate de ora in Garage Band se incinsese pe partea cu tastatura, chiar unde sunt fantele de aerisire.. de cred ca prajeai un ou lejer.