Baterie iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

A schimbat cineva bateria la iphone pana acum?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Si cum poti face asta? Numai un service ar putea insa nici ei nu cred ca se baga.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai la service ma refer smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Eu sunt curios ce se intampla daca se strica unul din iPhonurile vandute de Carrefour sai alte magazine mai.. gri(ma refer strict la vanzarea de iPhone) de pe piata de la noi.
A cumparat cineva asa ? Unde este service-ul ? Trebuie sa scrie pe garantie.. si mai ales conditiile. La Orange de ex. stiu ca ei nu se baga - iti dau altul dupa ceva lupte.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu dupa o sapt mi s-a blocat cu logo-ul apple aprins non stop si dupa 2 saptamani am primit unul nou cu imei-ul modificat pe certificatul de garantie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Firma iPod Juice ofera baterii pentru ambele modele de iPhone si cam toata gama de iPod-uri, avand aceeasi capacitate ca originalul dar garantata 10 ani. Pretul mi se pare acceptabil, 20 de dolari. Din pacate nu ofera kit-uri de inlocuire decat pentru iPod-uri, constand in surubelnita, deschizator si instructiuni. Se considera - si pe buna dreptate - ca procedeul este considerabil mai dificil in cazul telefoanelor, mai ales prima generatie iPhone, care are bateria sudata de placa de baza. De aceea ai doua posibilitati: fie iti cumperi bateria si ti-o inlocuiesti singur,  pe proprie raspundere, fie le trimiti telefonul si ti-o inlocuiesc ei, la pret mult mai mic decat ofera Apple. Cum nu stau in USA, am sa aleg prima varianta. Pe internet sunt multe tutorial-uri video pe aceasta tema si sunt convins ca m-as descurca, desi va trebui sa scot vreo 9 suruburi pe parcurs.

http://www.ipodjuice.com/iphone-3G-battery-service.htm

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
nevrozel - 02 Decembrie 2008 06:14 PM

Si cum poti face asta? Numai un service ar putea insa nici ei nu cred ca se baga.

What is the iPhone Battery Replacement Program?
If your iPhone requires service only because the battery’s ability to hold an electrical charge has diminished, Apple will service your iPhone for a service fee of $79, plus $6.95 shipping. Be sure to follow these instructions for optimizing life span and battery life before submitting your iPhone for battery replacement.
How much does it cost to participate in the program?
The program costs $79, plus $6.95 shipping. The program cost is $85.95 per unit.
All fees are in US dollars and are subject to local tax. Service may not be available if your iPhone has been damaged due to accident or abuse. Please review Apple’s Repair Terms and Conditions for further details
.

La noi nu stiu cum s-ar rezolva situatia. Ar trebui sa existe o cale oficiala si la noi…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Da, Orange sa-si asume treaba asta (si nu numai), si nu doar pretul imens pe are il percepe pt. iPhonuri.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale