Parerea mea e ca totusi au facut foarte bine. Sunt de acord sa platesc pentru ce joc, dar sa aibe si ei bun simt!
Insa 200 euro pentru toata seria… mi se pare putin cam mult.
Care 200 euro? Collector’s Edition costă $100, vine ambalat frumos, cu un USB stick cu Starcraft 1 și Broodwar, pe lângă jocul propriu zis. Nu-i mult. Ce mi se pare mult e $60 pentru varianta downloadabilă, preț identic cu ce găsim în magazin.
Și mi-a șoptit o păsărică cum că doar campania cu teranii este disponibilă, restul vor veni ulterior, bănuiesc că nu gratuit… Urăt, urât asta, pe lângă imposibilitatea de a juca în LAN.
Daca ai o conexiune de internet buna e ok si fara LAN,poti juca linistit pe battlenet.
Ideea e sa nu o dea in diverse ca mizeria aia de World Of Warcraft pentru ca imi place prea mult Starcraft si sper sa nu ajung sa platesc pentru a juca
Pentru mine nu-i ok fără LAN. Vine un prieten în vizită, puteam băga o repriză de SC2. Sau nopți în care ne adunăm 4-5. De ce să folosim Internetul pentru asta? De ce să ne scărpinăm cu mână dreaptă la urechea stângă? Nu vor stopa pirateria prin măsurile astea, așa cum probabil speră.
Pai si cum poate cineva sa joace starcraft 2 piratat acum? un serial functioneaza cu un singur cont,daca e inregistrat, asta e
Sincer la cum arata jocul si la cat cred ca s-a muncit la el mi se pare ok,sper sa nu ceara bani mai tarziu cum e WOW.
Nu o sa inteleg niciodata de ce se zgarceste cineva sa plateasca 50EURO pentru un joc care apare odata la 10 ani si mai bine downloadeaza numai tampenii pline de virusi si troieni ca apoi sa aiba alte probleme.
N-am acum 230 RON de dat pe un joc. Nu am scos NICIODATĂ tămpenii, viruși, etc pentru că tot timpul sunt atent.
Când o să am 230 RON de dat pe un joc, o să îl cumpăr. Eu țintesc Collector’s Edition, să vedem cu evoluează bugetul în lunile următoare.
Am mai văzut filme/seriale de pe torenți, după care mi-am cumpărat de la magazin colecția de DVD-uri, boxed. Pentru că a meritat.
Acum înțelegi?
1. Sunt de acord cu Wally si eu fac la fel. Intai “ochiesc” un film online si apoi dau banii la cinema, daca merita. Jocurile nu pentru ca nu am bani sa dau pentru o maxim o saptamana (dar de regula 2 zile maxim sa termin jocul).
2. SC2 se merita! O un super joc, are si grafica pe masura, gameplay ireal, pfaaa… e starcraft, cel mai bun joc din toate timpurile! ...ever!
3. Nu o sa fie la fel ca la wow, pentru ca nu e aceeasi chestie cu WoW si nu ar fi ok sa platesti o luna sa joci 3 meciuri in weekend, e un life-time subscription.
Eu sunt curios ca or sa coste campaign-urile de la zerg si protoss… Inca 60 euro ? (d-asta ziceam 200)
eu am folosit ceva metode neortodoxe pentru a avea SC2 pentru al testa si e beton
maine imi va ajunge acasa si e super ok
si inca o chestie LAn-u merge perfect
si campaniile for fi in expansive pach,and protosi vor disparea pana in starcraft 4 caci sunt distrusi
dar vor reveni la fel ca Dark Templars in BroodWar
În Cluj a apărut deja prin Media Galaxy și Domo (Polus), 230 RON. La standul de jocuri de la intrarea în Polus au și Collector’s Edition cu vreo 430 RON, dacă mai țin bine minte. E o cutie mare și grea, arată tare bine.