2 din 9
2
starcraft 2
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Abia astept sa apara! Tin minte cat de mult ma jucam starcraf 1 cand eram mic ...

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Eu il joc chiar acum online smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe ce configuratie? ... nu deaia, dar sunt foarte curios de cum se va misca pe un macbook 2.2 cu 4GB si x3100

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Imac 2.4 4gb ram 256 video,aluminiu

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred ca nu are nicio problema. Ma gandesc ca o sa il pot juca si eu la o combinatie rezonabila de detalii video.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu il joc pe windows cu bootcamp,cu vmware fusion sau parallels nu m-am obosit sa vad cum se misca pt ca sigur sunt probleme.
ce sa zic,jocul e foarte vechi nu necesita resurse multe,chiar foarte putine dar pe osx nu e wide,merge in format 4/3 nu 16/9 ca pe windows si grafica parca e mai proasta…culorile…totul se vede mai prost,nu stiu de ce.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am mai intalnit aceasta problema la age of empires 2…pur si simplu nu puteam sa aleg nu stiu ce rezolutie ii trebuia lui ca sa intre in joc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
bobocbbb - 20 Ianuarie 2009 12:58 AM

eu il joc pe windows cu bootcamp,cu vmware fusion sau parallels nu m-am obosit sa vad cum se misca pt ca sigur sunt probleme.
ce sa zic,jocul e foarte vechi nu necesita resurse multe,chiar foarte putine dar pe osx nu e wide,merge in format 4/3 nu 16/9 ca pe windows si grafica parca e mai proasta…culorile…totul se vede mai prost,nu stiu de ce.

Ouch! Starcraft 1 nu știe rezoluții widescreen. Îți place cum arată așa, turtit și lățit pe tot ecranul? Mie nu. Prefer aspectul original, 4:3.

PS: Starcraft 1 merge perfect și pe un iBook G3 la 300 MHz cu 8 MB video smile

[ Modificat: 20 Ianuarie 2009 02:35 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dar starcraft 2? Oare cat va cere? Ramane de vazut.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Va fi cel puțin la nivelul WoW.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Atunci e binisor, adica am vazut cum rula un WoW pe un macbook din generatia cu intel GMA950.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu cred ca transparentele alea cer ceva mai mult… Si mi se pare prea stufos…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08
Tudor - 20 Ianuarie 2009 02:32 AM

Ouch! Starcraft 1 nu știe rezoluții widescreen. Îți place cum arată așa, turtit și lățit pe tot ecranul? Mie nu. Prefer aspectul original, 4:3.

Pai la mine de exemplu cand setez rezolutia la o valoarea 4:3 gen 800 x 600, imi pastreaza aspect ratio-ul corect si am 2 bare verticale negre la extremitatile ecranului. Treaba asta ar trebui sa tina numai de sistemul de operare, sa inteleg ca Starcraft face altfel?

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am văzut și eu pe Windows și găsești și pe net oameni care se plâng că în multe cazuri full screen în Starcraft înseamnă exact asta: întinde imaginea pe tot ecranul, chiar dacă e 16:9. E de la setările plăcilor video cică. Pe Mac se vede corect.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aramdune - 20 Ianuarie 2009 04:01 AM
Tudor - 20 Ianuarie 2009 02:32 AM

Pai la mine de exemplu cand setez rezolutia la o valoarea 4:3 gen 800 x 600, imi pastreaza aspect ratio-ul corect si am 2 bare verticale negre la extremitatile ecranului. Treaba asta ar trebui sa tina numai de sistemul de operare, sa inteleg ca Starcraft face altfel?

mie pe osx la fel mi se vede cu 2 bari negre in parti,e format 4:3 iar pe acelasi imac pe windows cu bootcamp mi se intinde pe tot ecranul.
acum nu stiu care e rezolutia corecta,cert este ca m-am obisnuit cu el pe windows si cand ma joc necesita cate un restart.
a jucat cineva starcraft folosind vmware fusion sau parallels?nu am vrut sa il testez pt ca am zis ca va fi jale dar cum nu necesita prea multe resurse poate e vreo sansa sa mearga ok

Semnătură 

2 din 9
2

‹‹ Joculet      Remember ELITE? ››