eu il joc pe windows cu bootcamp,cu vmware fusion sau parallels nu m-am obosit sa vad cum se misca pt ca sigur sunt probleme.
ce sa zic,jocul e foarte vechi nu necesita resurse multe,chiar foarte putine dar pe osx nu e wide,merge in format 4/3 nu 16/9 ca pe windows si grafica parca e mai proasta…culorile…totul se vede mai prost,nu stiu de ce.
eu il joc pe windows cu bootcamp,cu vmware fusion sau parallels nu m-am obosit sa vad cum se misca pt ca sigur sunt probleme.
ce sa zic,jocul e foarte vechi nu necesita resurse multe,chiar foarte putine dar pe osx nu e wide,merge in format 4/3 nu 16/9 ca pe windows si grafica parca e mai proasta…culorile…totul se vede mai prost,nu stiu de ce.
Ouch! Starcraft 1 nu știe rezoluții widescreen. Îți place cum arată așa, turtit și lățit pe tot ecranul? Mie nu. Prefer aspectul original, 4:3.
PS: Starcraft 1 merge perfect și pe un iBook G3 la 300 MHz cu 8 MB video
Ouch! Starcraft 1 nu știe rezoluții widescreen. Îți place cum arată așa, turtit și lățit pe tot ecranul? Mie nu. Prefer aspectul original, 4:3.
Pai la mine de exemplu cand setez rezolutia la o valoarea 4:3 gen 800 x 600, imi pastreaza aspect ratio-ul corect si am 2 bare verticale negre la extremitatile ecranului. Treaba asta ar trebui sa tina numai de sistemul de operare, sa inteleg ca Starcraft face altfel?
Am văzut și eu pe Windows și găsești și pe net oameni care se plâng că în multe cazuri full screen în Starcraft înseamnă exact asta: întinde imaginea pe tot ecranul, chiar dacă e 16:9. E de la setările plăcilor video cică. Pe Mac se vede corect.
Pai la mine de exemplu cand setez rezolutia la o valoarea 4:3 gen 800 x 600, imi pastreaza aspect ratio-ul corect si am 2 bare verticale negre la extremitatile ecranului. Treaba asta ar trebui sa tina numai de sistemul de operare, sa inteleg ca Starcraft face altfel?
mie pe osx la fel mi se vede cu 2 bari negre in parti,e format 4:3 iar pe acelasi imac pe windows cu bootcamp mi se intinde pe tot ecranul.
acum nu stiu care e rezolutia corecta,cert este ca m-am obisnuit cu el pe windows si cand ma joc necesita cate un restart.
a jucat cineva starcraft folosind vmware fusion sau parallels?nu am vrut sa il testez pt ca am zis ca va fi jale dar cum nu necesita prea multe resurse poate e vreo sansa sa mearga ok