ca sa nu mai deschid alt topic vroiam sa intreb daca a jucat cineva starcraft 1 cu vmware fusion sau parallels si cum merge?
am windows cu bootcamp dar ar fi mult mai comod sa joc asa,resurse nu ar cere cine stie ce…
pai le am nativ cu bootcamp dar uite de ex acum era mai comod sa joc un joc repede emulat decat sa dau restart….intrebam daca a jucat cineva asa si cum e pt ca mi-e lene sa stau sa il instalez din nou.
am o mare problema cu starcraft-ul am cumparat si cd nou,l-am incercat pe 3-4 pc/mac-uri si aceasi problema.
cand bag cd-ul nu ia autoplay-ul decat daca incerc de 10-15 ori….doar la acest joc.
nu ca am mai discutat problema asta,in windows merge wide,in osx e 4:3 cu 2 dungi negre laterale si se vede si mult mai prost,culorile se vad altfel…prefer sa il joc pe windows.
Starcrat NU e construit pe ecran lat. La vremea cînd a fost produs, ecranele wide nu existau. De aceea, ce vezi tu pe win e o lăţire a imaginii. Pun pariu că marinelii tăi sînt tare turtiţi!
starcraft-ul si inca cateva jocuri doar pe pc sunt singurele motive pt care am si windows
Dacă, însă, culoarea e cea care te enervează, e clar că ai lăsat setarea de mac originală (Gamma 1,8). Ia încearcă să pui 2,2 şi ai să vezi că nu e nici o deosebire între mac şi pc.