3 din 9
3
starcraft 2
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ce am reinviat topicul asta! smile

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sa facem rost de un server, nu? smile

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ar iesi macel! smile
Numai de ar aparea odata jocul asta…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Cred ca e cel mai asteptat joc smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ca sa nu mai deschid alt topic vroiam sa intreb daca a jucat cineva starcraft 1 cu vmware fusion sau parallels si cum merge?
am windows cu bootcamp dar ar fi mult mai comod sa joc asa,resurse nu ar cere cine stie ce…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

De ce să joci în emulaţie? Merge în ambele versiuni (Starcraft şi Broodwar) în mod nativ.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai le am nativ cu bootcamp dar uite de ex acum era mai comod sa joc un joc repede emulat decat sa dau restart….intrebam daca a jucat cineva asa si cum e pt ca mi-e lene sa stau sa il instalez din nou.
am o mare problema cu starcraft-ul am cumparat si cd nou,l-am incercat pe 3-4 pc/mac-uri si aceasi problema.
cand bag cd-ul nu ia autoplay-ul decat daca incerc de 10-15 ori….doar la acest joc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

LOL…iaru zice ca le poti juca NATIV. Nativ inseamna in OS X, ca doar asta e sistemul nostru nu? wink

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu ca am mai discutat problema asta,in windows merge wide,in osx e 4:3 cu 2 dungi negre laterale si se vede si mult mai prost,culorile se vad altfel…prefer sa il joc pe windows.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Starcrat NU e construit pe ecran lat. La vremea cînd a fost produs, ecranele wide nu existau. De aceea, ce vezi tu pe win e o lăţire a imaginii. Pun pariu că marinelii tăi sînt tare turtiţi!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da e putin mai turtit dar culorile se vad mult mai bine,sau poate din cauza ca sunt turtiti se vad altfel,ideea e ca pot juca mai bine asa….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De aia sîntem diferiţi, pentru că ne plac lucruri diferite.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

starcraft-ul si inca cateva jocuri doar pe pc sunt singurele motive pt care am si windows smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Pai si deci rulezi starcraft pe un ecran normal, nu wide, ar trebui sa se vada normal. O sa incerc.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 05 Februarie 2009 07:03 AM

starcraft-ul si inca cateva jocuri doar pe pc sunt singurele motive pt care am si windows smile

Dacă, însă, culoarea e cea care te enervează, e clar că ai lăsat setarea de mac originală (Gamma 1,8). Ia încearcă să pui 2,2 şi ai să vezi că nu e nici o deosebire între mac şi pc.

3 din 9
3

‹‹ Joculet      Remember ELITE? ››