Boboc, trebuie sa iti faci cont pe battle.net si sa te inscrii in programul de Starcraft Beta(ai o optiune in cont); si daca ai noroc primesti si tu un key . Insa numarul de key-uri e limitat, iar Blizzard le acorda desigur in mod discretionar.
Am avut noroc și am primit o cheie de beta pentru Windows, după ce în prealabil am trimis configurația calculatorului și mai știu eu ce alte date și-o fi luat progrămelul ăla al lor. Mi-am mai făcut un cont și am cerut și cheie pentru Mac, însă aici nu am primit răspuns….. probabil că nu mai primesc, sau poate am noroc și îmi vor da mai încolo….
La prima impresie nu îmi place deloc, arată foarte cartoony, colorat nevoie mare, fără efecte vizuale care să justifice atâția ani cât a stat în producție, și nici cerințele de sistem. Gândiți-vă la o grafică gen WoW (cel puțin când am văzut o hudra aproape, mi-am zis hmm, bine am venit în lumea WoW).
Sper să îl mai rafineze până la sfârșit, dar dacă asta e direcția în care vor să meargă (gen desen animat și parcă colorat de fata mea la grădiniță), eu unul nu o să îl cumpăr….
E greu sa faci un design non-cartoony in 3D Tiberiu si mult mai usor in 2D cum era primul Starcraft. Avand in vedere cat e de sci-fi tema jocului TOTUL are o tenta de desen animat
Wally n-ai internet? Cauta pe youtube niste filmulete macar
Oh come on…. Nu mă pricep eu prea mult la grafică, însă come on…. Tocmai că e un joc Sci Fi, ar trebui să fie, nu știu, un pic altfel. Se pot crea obiecte 3D, chiar foarte reușite - îmi vine în minte EvE acum, pentru nave, poate și ceva clădiri. Cred că încep și eu cu paleta de culori, ca cei cu Diablo 3 - probabil că asta ar fi cauza (și partea nasoală e că abia aștept D3).
Mie unuia nu îmi trezește interes, sincer, cel puțin nu deocamdată. Să vedem pe parcurs