Sunt de acord cu tine la partea cu Diablo 3 si paleta de culori . Ia si manevreaza beta oleaca poate iti vei schimba parerea, cica s-au dat pe 300$ pe eBay .
Wally…www.starcraft.com ai niste battlereports acolo…. calitate buna. In nici un caz nu e ca tragedia care se numeste RedAlert3 .
Nu stiu ce tot zici acolo Tiberiu insa Starcraft 2 l-am jucat si arata extraordinar. Poate nu ai tu computer suficient de bun ca sa pui totul pe Ultra. Eu l-am incercat pe un iMac 27” Quad si arata impecabil, vad si pletele de la Zealots.
Nu e chestia de calculator aici, Nevrozel, sistemul meu duce… Am un GTX 285 pe un i7, deci mă pot bucura de “ultra”.
Însă nu pot să zic că mă încântă. Da, e ok să vezi pletele la zealots, sau multitudinea de colți la hidre, mă interesează și pe mine să văd detalii multe și diverse, să văd că echipa de graficieni a pus umărul, însă mă așteptam la mai mult din punct de vedere vizual. Să fim serioși, trebuiau să surprindă mai bine atmosfera unui astfel de joc, părerea mea. Eu de exemplu nu aș fi construit o atmosfera sci-fi în care să bag mov deschis, roz și roșu bonbon; consider că nu insuflă sentimentul ăla spooky, gen AvP - nu știi de unde sare zergling-ul sau cine face blink când te aștepți mai puțin…
Revin și spun că nu critic jocul în sine, ci doar paleta de culori folosită la realizarea lui - doesn’t do it justice, vorba englezului.
Ah OK, te refereai mai mult la culori. Oricum sunt niste puturosi incredibili, se chinuie de 3 ani la jocul asta. Asa e cand ai un “cash cow” precum WoW. Pacat…
Aceeasi situatie si cu Diablo III.
Eu de exemplu nu aș fi construit o atmosfera sci-fi în care să bag mov deschis, roz și roșu bonbon; consider că nu insuflă sentimentul ăla spooky, gen AvP - nu știi de unde sare zergling-ul sau cine face blink când te aștepți mai puțin…
Cei mai înfocați fani al Starcraft-ului sunt Coreeni - cărora aceste culori le plac.
Observă că site-ul oficial este tradus în câteva limbi de circulație internațională dar și în Coreeană
Praf sau nu o taraganeaza pana stiu ca au ce arata… Faza cu “cash cow” o cred si eu, doar din wow scot bani buni cu care pot finanta usor orice le bubuie mintea.
ba, or fi praf, insa e “normal” pentru ei. de cand ii stiu, fiecare joc dureaza ani de zile pana e oficial! si al naibii daca pana acuma nu au scos cele mai bune jocuri de pe piata in “domeniu”. arata-mi un rpg mai tare ca diablo, care dupa atatia ani se mai joaca intensiv. sau o strategie mai buna ca starcraft… chiar si acuma se mai joaca, cu toate ca jocul e din categoria windows 95 . eu astept cu nerabdare starcraft, dar si mai mult diablo 3. cand apare ala, ma inchid in casa, asta e clar!