Astia de la Chip clar au ceva cu Apple.
Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel si a confunda pe Steve Ballmer cu Steve Jobs este diferenta de la cer la pamant.
Ori aia sunt blonzi , ori articolul e scris de o blonda.
Cititi aici.
PS: Daca incalc vreo regula stergeti poza , dar chiar e culmea nesimtirii sa faci o asemnea grosolanie. Se mai considera si marea revista CHIP. Rusiiiinneeee !!!!!
Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel si a confunda pe Steve Ballmer cu Steve Jobs este diferenta de la cer la pamant.
Cititi aici.
PS: Daca incalc vreo regula stergeti poza , dar chiar e culmea nesimtirii sa faci o asemnea grosolanie. Se mai considera si marea revista CHIP. Rusiiiinneeee !!!!!
Ei, au încurcat şi ei o poză, ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii
“Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel (...)” = “Între a grăi ceva tehnic legat de kernel (...)”? Pentru că eu am citit de patrui ori sintagma asta că să înţeleg ce vrei să spui. Să mai continui?
ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii
“Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel (...)” = “Între a grăi ceva tehnic legat de kernel (...)”? Pentru că eu am citit de patrui ori sintagma asta că să înţeleg ce vrei să spui. Să mai continui?
Dar de la cine ai tu pretenţii? de la un utilizator care a deschis o discuţie sau de la rahaţii ăştia de la Chip care-ţi vând o revistă cu 12.5 lei lunar iar site-ul şi-l autodenumesc “IT şi comunicaţii, teste comparative, actualităţi şi evenimente pe site-ul CHIP Computer Magazin.” Asta în condiţiile în care ei sunt lideri de piaţă în domeniul lor şi confundă două persoane “total opuse”.
“BTW” într-un articol scris nu se poate “grăi” ... aşa că te-ai dat interesant degeaba corectându-l pe domnul în cauză.
@aygun
Poate cei de la Chip au ceva cu Microsoft. De ce crezi că această eroare este în detrimentul Apple şi nu în detrimentul Microsoft?
[ Modificat: 03 Decembrie 2008 02:35 PM de Ǻndяei ]
Cititi aici.
fii mai calm și, mai degrabă, scrie-le celor de la Chip.
[ Modificat: 03 Decembrie 2008 02:42 PM de Cattus Thraex ]
In principiu CHIP se comporta de parca ar fi o revista orientata doar IBM-PC. In ultima perioada am constatat insa o orientare catre produsele Apple inclusiv pe site. Ideea e ca anul trecut cand au facut un top cu notebook-uri de business nu au inclus nici macar unul de la Apple. Cand i-am reprosat chestia asta lui Ionut Balan (unul din redactorii de acolo) mi-a raspuns ca Apple nu ofera notebook-uri de business(usoare, cu ecran mic, etc.). Anul acesta insa, au cam acoperit evenimentele importante de la Apple pe site si au tot facut anumite prezentari de produse si tehnologii Apple in revista.
Cititi aici.
Ei, au încurcat şi ei o poză, ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii
Nu vreau sa degenereze acest topic. Am vrut doar sa semnalez ceva , atat . Nu ma agit , nu ma zbat , nu arunc cu noroi ci doar arat ca unii care au pretentia a fi redactori de revista Nationala si Europeana ( CHIP Romania este numai filiala din Romania ) fac niste greseli ma mari decat ei. A confunda pe Steve Jobs cu Steve Ballmer este dovada de neprofesionalism. Revista trece prin cateva corecturi pina ajunge la tipar. Exista corectura incrucisata , etc etc ( am publicat si eu articole in My Computer si My Linux , mai stiu cum sta treaba ).
Da , ai dreptate , am gresit !!! Scuze , insa la orele 23( ora la care am scris mesajul ), tolanit in pat si pe un notebook de 7’’ ( eeepc 7”) a carui tastatura nu este foarte comoda cred ca se intelege de ce mai mananc litere sau le ordonez aurea.
Ca sa nu uit , nu este grait ci este gresit ( greit = gresit ) . Sper ca m-am facut inteles , iar cei care au citit mesajul nu cred ca NU au inteles ceea ce am scris. Elocventa este poza care spune totul.