Astia de la CHIP au ceva cu Apple !!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Salutare useri mac !

Astia de la Chip clar au ceva cu Apple.
Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel si a confunda pe Steve Ballmer cu Steve Jobs este diferenta de la cer la pamant.
Ori aia sunt blonzi , ori articolul e scris de o blonda.

Cititi aici.

PS: Daca incalc vreo regula stergeti poza , dar chiar e culmea nesimtirii sa faci o asemnea grosolanie. Se mai considera si marea revista CHIP. Rusiiiinneeee !!!!!

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Penibil…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08
aygun - 03 Decembrie 2008 06:07 AM

Salutare useri mac !

Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel si a confunda pe Steve Ballmer cu Steve Jobs este diferenta de la cer la pamant.

Cititi aici.

PS: Daca incalc vreo regula stergeti poza , dar chiar e culmea nesimtirii sa faci o asemnea grosolanie. Se mai considera si marea revista CHIP. Rusiiiinneeee !!!!!

Ei, au încurcat şi ei o poză, ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii smile
“Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel (...)”  = “Între a grăi ceva tehnic legat de kernel (...)”? Pentru că eu am citit de patrui ori sintagma asta că să înţeleg ce vrei să spui. Să mai continui?

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Amiralul - 03 Decembrie 2008 02:04 PM

ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii smile
“Intre a grei ceva Tehnic legat de kernel (...)”  = “Între a grăi ceva tehnic legat de kernel (...)”? Pentru că eu am citit de patrui ori sintagma asta că să înţeleg ce vrei să spui. Să mai continui?

Dar de la cine ai tu pretenţii? de la un utilizator care a deschis o discuţie sau de la rahaţii ăştia de la Chip care-ţi vând o revistă cu 12.5 lei lunar iar site-ul şi-l autodenumesc “IT şi comunicaţii, teste comparative, actualităţi şi evenimente pe site-ul CHIP Computer Magazin.” Asta în condiţiile în care ei sunt lideri de piaţă în domeniul lor şi confundă două persoane “total opuse”.

“BTW” într-un articol scris nu se poate “grăi” ... aşa că te-ai dat interesant degeaba corectându-l pe domnul în cauză.

@aygun
Poate cei de la Chip au ceva cu Microsoft. De ce crezi că această eroare este în detrimentul Apple şi nu în detrimentul Microsoft?

[ Modificat: 03 Decembrie 2008 02:35 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Salutare useri mac !

Cititi aici.

fii mai calm și, mai degrabă, scrie-le celor de la Chip.

[ Modificat: 03 Decembrie 2008 02:42 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

In principiu CHIP se comporta de parca ar fi o revista orientata doar IBM-PC. In ultima perioada am constatat insa o orientare catre produsele Apple inclusiv pe site. Ideea e ca anul trecut cand au facut un top cu notebook-uri de business nu au inclus nici macar unul de la Apple. Cand i-am reprosat chestia asta lui Ionut Balan (unul din redactorii de acolo) mi-a raspuns ca Apple nu ofera notebook-uri de business(usoare, cu ecran mic, etc.). Anul acesta insa, au cam acoperit evenimentele importante de la Apple pe site si au tot facut anumite prezentari de produse si tehnologii Apple in revista.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sint cam fara vizibilitate
si nici nu se uita la cum se misca piata
acum 4-5 ani, poate erau mai bine orientati

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08
Amiralul - 03 Decembrie 2008 02:04 PM

Salutare useri mac !

Cititi aici.

Ei, au încurcat şi ei o poză, ce mi se pare mie mai grav este că tu nu ştii să scrii smile

Nu vreau sa degenereze acest topic. Am vrut doar sa semnalez ceva , atat . Nu ma agit , nu ma zbat , nu arunc cu noroi ci doar arat ca unii care au pretentia a fi redactori de revista Nationala si Europeana ( CHIP Romania este numai filiala din Romania )  fac niste greseli ma mari decat ei. A confunda pe Steve Jobs cu Steve Ballmer este dovada de neprofesionalism. Revista trece prin cateva corecturi pina ajunge la tipar. Exista corectura incrucisata , etc etc ( am publicat si eu articole in My Computer si My Linux , mai stiu cum sta treaba ).

Da , ai dreptate , am gresit !!! Scuze , insa la orele 23( ora la care am scris mesajul ), tolanit in pat si pe un notebook de 7’’ ( eeepc 7”) a carui tastatura nu este foarte comoda cred ca se intelege de ce mai mananc litere sau le ordonez aurea.

Ca sa nu uit , nu este grait ci este gresit ( greit = gresit ) . Sper ca m-am facut inteles , iar cei care au citit mesajul nu cred ca NU au inteles ceea ce am scris. Elocventa este poza care spune totul.

Multumesc

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

@Amiralul: “sa mai continuu?” wink

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

A zis omu’ - a postat de pe un eeepc de ăla mic - ăla face greșeli de ortografie singur grin

Rușine celor de la CHIP. Las’ că poate îi vede cineva de la Microsoft România că l-au greșit pe “șefu mare” și le taie alocația grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ Trash      pentru cei ce se cred maniaci ››