Cont me.com doar pentru iChat? Se mai poate?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am vrut sa fac un cont pentru iChat pentru cineva, dar nu m-a lasat sa fac cont trial fara un card de credit… Ok am zis. Il scot dupa.

Da de unde. Acum imi zice ca daca vreau sa termin contul de trial pot sa-i dau cancel. Adica va fi sters tot. Nu-mi dau seama daca si accesul pe iChat.

“Important: Your account will be terminated immediately after you confirm the cancellation. Before canceling your MobileMe account, you should back up any information that you wish to keep. “

P.S. Incredibil dar nu mai merge contul nici pe iChat

P.P.S. Daca din iChat vrei un cont nou iti da voie sa faci numai pe .mac . Weird!!!

[ Modificat: 03 Decembrie 2008 07:41 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Eu încă îl am pe ăla .mac “demo de 60 de zile” de când mi-am luat primul mac și merge bine-mersi pentru iChat ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Da, am observat si eu ca la me.com totul e pe bani.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Braila
Macuser din: 25.09.08

Pai creeaza un cont pe AIM si merge.

Semnătură 

Imac Intel 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
romanlucian - 03 Decembrie 2008 05:46 PM

Pai creeaza un cont pe AIM si merge.

Confirm. Eu am cont pe AIM si va vad pe toti de pe lista cu cont pe .mac sau .me.

In acelas timp as putea spune ca serviciul email oferit de AOL este printre cele mai bune servicii email gratuite. Ofera suport IMAP si merge foarte bine cu Apple Mail.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Merg toate functiile in iChat? Ca de exemplu Share my screen…?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Confirm si eu ca nu mai poti sa faci cont trial de Mobile Me fara un card valabil si acceptat. Ulterior nu poti sa renunti decat prin Cancel account.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

baa ce gunoi s-a facut jobs ala…nu se mai satura…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu mai fiți așa de răi cu unchiu’ Fane, că n-are nici o vină bre. E și el ștresat de alții. smile
@huk   Se poate crea cont .mac, gratis, pentru iChat. În Preferences/Acounts apasă pe + și după pe “Get an iChat Acount”. Umple cîmpurile și gata. Merge. Sigur. Acum mi-am făcut eu unul.
Baftă!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
huk - 03 Decembrie 2008 08:41 PM

Merg toate functiile in iChat? Ca de exemplu Share my screen…?

Da. Fac deseori screen sharing cu un prieten. El are cont .mac eu am contul aol. BTW, te vad si pe tine cand te loghezi si te deloghezi de pe contul .mac. Daca vrei, da-mi un pm si stabilim sa incercam un screensharing.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Daca iti faci din iChat un cont, ti-l face .
Daca apoi intri si faci un cont pe bani, poti sa faci unul ., acelasi blabla. Practic 2 persoane care poate nici nu se cunosc pot avea 2 ID-uri diferite dar identice: . si .

Din fericire, contul . nu poate fi upgradat la un cont full. Deci cel cu me are emailul, numai el. Sunt curios ce se intampla daca trimiti un email la ..
LE: nu te lasa sa-l trimiti cu .mac. Se opreste in mail.app. Zice ca nu vrea adresa destinatarului.
Daca incerc cu gmail: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 unknown or illegal alias:

[ Modificat: 07 Decembrie 2008 12:53 AM de huk ]
 Semnătură