3 din 3
3
Retea wireless intre pc si mac
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Cattus Thraex - 07 Noiembrie 2005 06:26 PM
Tudor - 07 Noiembrie 2005 02:09 PM

He he he - sa te vad atunci cand incep un download de 700 MB si tie o sa-ti mearga cu 1 kB/s guy

Eu zic să începi cu recent lansatele linux-uri pe dvd, să tot fie vreo 3,5 gigi de tras la iso ăla.

Daca aveti nevoie de bandwidth pot sa donez. Dati-mi pe PM linkul unui download, obligatoriu legal, si a doua zi il aveti pe DVD scris (in limita a 100KBps de afara si ceva mai mult prin peering). Va costa doar matrita de DVD (1 leu) si un drum sa-l ridicati.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 02 Noiembrie 2005 08:34 PM

altero, mindsoul - prin ce zona stati sa vin prin zona cu laptoapa mea (linux) cu wireless sa trimit amenintari cu bomba din reteaua voastra. smile O retea wireless necriptata este o retea PUBLICA. Si absolut tot ce transmiteti pe ea poate fi vazut de oricine din zona.

Așa e, pînă să pun criptare, seara vedeam mereu pe rețea un anume Dragos_laptop care, nu mă îndoiesc, îmi folosea Express‑ul ca să intre pe internet, de aia trăgeam eu încet. Mă mir că nu m‑am trezit cu ceva dat să printeze pe HP deskjet de alături.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mindsoul - 29 Octombrie 2005 04:31 PM

am o conexiune la internet printr-o retea ethernet la blocuri, am firul ethernet care-l bag ba la pc ba la powerbook, faza e ca nu mai vreau sa fac schimburile astea de cabluri ca sa nu mai zic ca e si periculos ...ma mai impiedic de cabluri si dau de pamant cu mac-ul…cum pot sa creez o retea wireless…mai bine zis cce am nevoie deci tin sa precizez ca nu ma conectez la net prin modem ci prin cablu ethernet…este suficient un acces point ?
Nu am cunostinte avansate despre retele de calc., la powerbook am wireless integrat…
Ce-mi recomandati?...sigur mai este cineva care s-a izbit de problema asta..

Va multumesc anticipat.

Nu am testat o rețea de bloc, dar – prin modemul de cablu TV Motorola SB 5100 – intru pe Astral, iar apoi în casă am Apple Airport Express ca router pt o rețea mixtă mac-win + imprimanta HP 970 cxi în portul sub + boxe în audio out. Se pupă și cu asus wl-160 g și 167g. Cu siguranță, va merge și la tine.
Dacă ești mai întîi curios să faci un test, vin cu routerul wl la tine o oră-două să vedem ce și cum, dar trebuie să ai airport card sau sub-wl adaptor, altfel nu avem ce testa.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 29.11.05
mindsoul - 29 Octombrie 2005 04:31 PM

am o conexiune la internet printr-o retea ethernet la blocuri, am firul ethernet care-l bag ba la pc ba la powerbook, faza e ca nu mai vreau sa fac schimburile astea de cabluri ca sa nu mai zic ca e si periculos ...ma mai impiedic de cabluri si dau de pamant cu mac-ul…cum pot sa creez o retea wireless…mai bine zis cce am nevoie deci tin sa precizez ca nu ma conectez la net prin modem ci prin cablu ethernet…este suficient un acces point ?
Nu am cunostinte avansate despre retele de calc., la powerbook am wireless integrat…
Ce-mi recomandati?...sigur mai este cineva care s-a izbit de problema asta..

Va multumesc anticipat.

Am cautat si eu router wireless la depozitu de calculatoare si nu am gasit decat router simplu de broadcom. Vreau sa zic ca merge beton!. Asa ca de la modemu de cablu iese cablul catre wan, in switch-ul de 4 locuri al routerului intra PC-ul HP(ca totusi virtual pc-ul e cam desuet), PowerMac-ul dual G5 ce va lucra filme odata si odata, powermacu dualg4 ce va lucra muzica odata si odata, un iSIght de 20” al nevestii, si gata, mi s-au terminat “gaurile” de LAN din router. Ghici cum ma leg cu imacu de 17”? Am facut din imacu nevestii wireless access point si uite asa am net si pe imacu de 17”. Si mai am loc si de macbook, si de multe alte jucarii ce le-as putea cumpara pe viitor

Semnătură 

Apple: PPC7500/1Ghz-G4/10.3.9(cu XPostFacto),
Powermac G4 2x1,8 Ghz/10.4.11,
MacBook unibody(early2009)/2,4Ghz/10.9.5
Ea: Mini(2009) 2,66Ghz C2D/10.9.5
Think different!

3 din 3
3