A aparut MacBook Pro de 17”!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.apple.com/macbookpro/

Yummy…. Au pus Firewire 800 si Superdrive Dual Layer pe el.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Yap, acum vazusem si eu si vroiam sa deschid un thread dar se vede ca Tudor e mai rapid (ca in totdeauna), super ca au bagat firewire 800 ca ar fi fost pacat si bine si cu dual layer chiar daca io personal nu prea folosesc. Pe mine cel mai mult ma incanta luminozitatea mai mare a display-ului chiar daca se poate sa aibe efecte negative asupra bateriei. Si apropo vad ca nu s-au linistit inca ce de la apple cu x10 mai rapid, te-ai fi gandit ca se opresc cu afirmatiile astea

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

am vazut si eu acum mai bine pb 17” la intalnire… este foaaaarte mare! tot de 15 inch mi-as lua smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

MacBook-ul asta merita un articolaș pe prima pagina.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Din seria cu “Toma necredinciosul”:

La Creative Day ‘06, m-am jucat cu Mac Book pro de 15”. Am dat Shutdown… cucu.. nu s-a inchis. am dat sleep… aparent.. nu se intampla nimic, apoi.. deshid Garage band, ma joc un pic, si dupa un minut si ceva s-a gandit sa se puna si el pe sleep.

Personal.. cred ca mai au ceva de lucru la el. iMac urile cu Intel… cred ca nu au nevoie de a 2-a revizie pentru ca marile bube de racire.. & stuff… au fost rezolvate de pe vremea iMac G5, insa la Mac Book… cred ca mai trebuie fo 2-3 retusuri. Mai ales dupa ce am vazut cum a luat foc mufa aia Mag Safe (care apropo: E SUPER TARE!)

Si acum sa imi spun punctul de vedere asupra diagonalei monitorului: e o frumusete, dar daca e facut pentru on-road, se subintelege ca off-road ai un ditamai monitorul (asta daca esti un Professional.. cum zic cei de la Apple), asa ca nu prea vad rostul a 17” (daca e un calculator pentru drum, sau un al doilea calculator).

Oricum.. e o frumusete de laptop.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asa pe sestache l-au bagat? Fara surle si trambite?

Marea mea bucurie e ca a revenit FireWire 800. Bai, se misca bine si repede astia de la Intel, e pentru prima data cand suporta FW 800. Dual Layer-ul era clar ca o sa apara, dar am avut un pic de emotii pentru FW 800.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Cat de tare e! Vine cu 256 VRAM DDR3! WOW! 1GB 667 DDR! E cam criminal! smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Stici ce e ciudat, ca daca iti iei un macbook pro de 15 cu proc de 2.16 si hdd de 120 te costa mai mult cu 100$ decat un macbook pro cu aceeasi configuratie.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Smecherie de marketing. smile