Nu cred ca ati vrea sa fiti in locul lui. Uitati-va la cum arata logodnica lui. Priviti-i ciorapii. Nu face tot hardware-ul ala pretul unei nopti cu domnisoara.
deci se poate și invers…
...
” - Ce-ai facut băi Steji, în casă?
- Ei… Eu nu am vrut, dar nu am scăpat de soție - ea și-a dorit monitoare și severe și consolă de jocuri…”
Sa stii. Cand a aparut Wolfenstein (jocu’) ne batem pe calculator. Acu’ vreo saptamana am gasit varianta de Mac. M-am jucat pe ascuns ca sa-l pot termina, ca altfel iar imi lua vreo luna - doua.
Și eu pățesc ca Steji. Cînd unul joacă, celălalt vrea și el, dar atunci pe loc Nu văd altă soluție decît încă un mac în casă...
Ei, uite-așa prosperă Steve! Offtopic (aici, la discuții, nu se pune!)… Am doi colegi pe care i-am convins, oho, de patru ani să treacă pe mac. Au început cu iBook. După doi ani, hop, țop, să ia unul nou, mai puternic! Crezi că le-au vîndut pe alea vechi? Aș! Prietena sau soția se folosesc de ele. Colega mea, Simona, e, și ea, la al doilea mac (promoția de la Ciortea!). Ei, nu vrea să dea ciosvîrta de iBook nici moartă!
P.S.: Acum, cînd scriu, m-am prins că și Roxana e la al doilea mac! Dar măcar ea i l-a dat pe cel vechi lu’ maică-sa!
Bre! Se întîmplă ceva!