am un iphone din prima generatie si a prins recent niste semne pe spate,pe display n-are cum.ceea ce as vrea este sa-i inlocuiesc partea din aluminiu:se poate?e prea complicat?
merge si una de 3g?am gasit pe ebay si cu 10 eur pentru 3g,de aia mi-ar fi placut sa functioneze si cu aia
si ce as mai vrea, partea metalica.
ce mi-ar trebui?credeti ca merita?e multa munca?
am gasit o parte din spate,dar e de la varianta veche,4gb.sau asa scrie pe ea,nu ma intereseaza ce scrie.
scrie acolo ca nu stiu ce mai are gen portatorul de la sim,etc si costa 20 de euroi.
asta credeti ca merge?
merge sigur, ca e doar o bucata de tabla de aluminiu, nu are altceva.
Dar de curiozitate, la service la istyle sau noumax ai intrebat ?
Ca nu prea cred ca vei reusi sa-l desfaci fara urme si bataie de cap. Asta nou macar are suruburi.
merge sigur, ca e doar o bucata de tabla de aluminiu, nu are altceva.
Dar de curiozitate, la service la istyle sau noumax ai intrebat ?
Ca nu prea cred ca vei reusi sa-l desfaci fara urme si bataie de cap. Asta nou macar are suruburi.
In Romania, oficial, nimeni nu are drept sa ofere service pentru iPhone de prima generatie.
iPhone-ul de prima generatie, oficial, nu exista in Romania, nu a fost lansat aici.
@Apple Shaker
Daca l-ai cumparat oficial de acolo din Italia, te poti adresa celor de acolo… garantie ar trebui sa mai ai inca.
in italia nu s-a vandut iphone 2g,apple store in genova nu e.garantia nu acopera asa ceva (limited 1 year warranty scrie dinc ate-mi aduc aminte).e cumparat oficial din state dar nu am asupra mea in acest moment cartela de at&t desi ea mai functioneaza.il pot trimite si in state,dar nu vreau sa-l pun pe drumuri degeaba/sa ma coste mai mult decat m-ar costa sa o schimb eu.
Ca tot a venit vorba, eu caut o carcasa neagra pentru iPhone 3G, de preferinta originala. N-am cine stie ce zgarieturi, dar in primele doua luni nu l-am tinut in husa si acum atat logo-ul cat si inelul metalic arata cam nasol. Inel am gasit fara probleme pe eBay, dar carcasa inca nu. Ma gandesc ca probabil n-am cautat cum ar fi trebuit. Please help!
in italia nu s-a vandut iphone 2g,apple store in genova nu e.garantia nu acopera asa ceva (limited 1 year warranty scrie dinc ate-mi aduc aminte).e cumparat oficial din state dar nu am asupra mea in acest moment cartela de at&t desi ea mai functioneaza.il pot trimite si in state,dar nu vreau sa-l pun pe drumuri degeaba/sa ma coste mai mult decat m-ar costa sa o schimb eu.
Si eu caut carcasa spate, insa a mea este zgariata rau. Daca iti iei carcasa noua poate imi vinzi mie carcasa cea veche.
v-a fi greu sa gasiti un service pt iPhone 2g…si nu stiu daca se merita sa faceti asta avand in vedere ca in romanica nu exista suport pt iPhone 2g.in fine…este alegerea fiecaruia.
v-a fi greu sa gasiti un service pt iPhone 2g…si nu stiu daca se merita sa faceti asta avand in vedere ca in romanica nu exista suport pt iPhone 2g.in fine…este alegerea fiecaruia.
nu stau in Romania
am rezolvat,inlocuit tot telefonu
in afara de spate si cateva zgarieturi fine pe cea metalica nu prea avea dar avea contacte multe,tare mi-e teama ca le pierdui,da nah,fiecare cu ticurile lui,nu-mi place sa-l vad zgariat
de acum il tin numa in husa