faci pe mac ftp si dai linkul catre fisierul de transferat… o solutie mai simpla si universal valabila eu nu am gasit… cu toate ca de pe yahoo de mac cand eu trimit ceva uploadeaza pe serverul yahoo si dupa aceea trimite linkul.
Din păcate, nu merg de nici o culoare ... cea mai comodă și simplă alternativă (neplăcută însă pentru că transferă asimetric, trebuie ca tu să încarci fișierul, și după aia cealaltă persoană să-l descarce - deci durează mai mult față de transferul direct) este un site de genul Megaupload, Sendspace.
Din pacate la noi in ro Yahoo Messenger e de departe cel mai popular client de IM si nu ne putem convinge amicii sa treaca pe AIM sau altceva. Nici nu shtiu de cate ori i-am injurat pe cei de la yahoo ca nu aduc la zi versiunea pt mac… huoooo Daca cineva afla vreo solutie fiabila pt file send cu yahoo sa o posteze aici pls!
Eu folosesc acum Adium si Proteus… oscilez intre ele, Proteus abia acum il testez. Nu pare sa aiba nimic in plus fatza de Adium doar ca mi s-a parut un pic mai rapid la unele chestii (am peste 150 de contacte in lista).
Fa-le la toti yahuuiștii invitatii la Google Talk - ca la toamna cand o sa le apara mesajul cu “enter credit card number to chat” o sa se lase toti de yahoo.