Un powermac g5 1.8 DP PCI-X poate functiona si cu un singur procesor instalat?
ca am gasit o minunatie de asta dar sobolanii l-au maltratat si l-au lasat cu un singur proc..
Ma intrebam daca se merita sa intru in el sa-i completez memoria si restul.
Nu am vazut in viata mea asa o interventie “meseriasa” pe vreun sistem…
au indoit cu ciocanul si patentul pci dividerul…lipsa heatsink cover, lipsa air deflector…
de fapt au ras doar memoriile ,un proc..nu am habar ce au vrut cu el ,si dvd cu hdd..
in rest pare intact..
Se merita?
mda. trist…insa ma gandeam ca salvez cumva scula asta meseriasa..care inca poate da ceata in dtp..
deh..de aia si intrebam.
nu prea am pe ce testa procesorul ramas si placa video care e stock fx5200 ultra/agp..ca memorie si alte alea s-or gasi.
poate chiar un al doilea procesor la 1.8..poate..daca o mai avea cineva pe aci.
O
alea le-am gasit separat
am incercat cu 2 memorii dar nu beep no video
poate placa video…dar nu am unde testa placa video si nici singurul procesor ramas…
sper sa fac rost de o alta placa..apropo un ati rage pe agp 2x ar merge pe asta—o am pe un g4..
dar hmm nu vreau sa o bushesc..
heh daca va ganditi ce ar fi sa car obectu asta..care nu e chiar usor…la Bucuresti…
intrebarea mea era simpla—de fapt sunt 2:
1.merge o placa video de pe un G4 agp pusa pe G5?
2.poate functiona cu un singur procesor? daca da unde tre’ pus A sau B-aka sus sau jos?
in rest cred ca m-as descurca si singur, ca nu e mare filozofie
cam asta ar fi de aflat.
poate face cineva cu un g5 dp vreun test ) sa scoata un proc din el…sau poate cineva s-a mai lovit de problema asta ..
de aia am si postat.
oricum in extremis o sa pastrez carcasa si o sa bag un intel in ea..un quad core ceva…hackintosh—legal ca are hardware de mac—chiar si marul…:)
si licenta de leo nu e asa scumpa ..totusi
doamne ce persoane cu dizabiltati da’ din alea mari..
ce mama masii au facut domnule cu un procesor?de ce l-au indoit in halul ala?
:( sper sa reusesti sa o revigorezi
catalinux,eu imi voi lua luni de la o firma un Powermac G5 prima versiune
PPC la 1.6Ghz si ram 512
spune-mi te rog de cat sint memoriile tale si ce placa video este?poate fac vreun upgrade la al meu,contracost evident.
intrebarea pt cei mai priceputi eu fiind la primul powermac se poate schimba procesorul de la ce voi cumpara eu la ce are el?
merci mult!