internet de la zapp prin z040
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 27.03.06

nu reusesc sa il fac sa merga. a descoperit cineva un driver sau ceva, modemul de la vodafone mi-a mers f bine dar asta… iar la ei pe site nu zice nimic, dar pe cutie scrie ca este compatibil cu OSX.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Zelot Brood - 04 Decembrie 2008 07:12 PM

nu reusesc sa il fac sa merga. a descoperit cineva un driver sau ceva, modemul de la vodafone mi-a mers f bine dar asta… iar la ei pe site nu zice nimic, dar pe cutie scrie ca este compatibil cu OSX.

S-a mai discutat chestia asta. folosește motorul de căutare și du-te la wiki, http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Hardware-Zapp/

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Nu am z040.
Nu mai folosesc zapp.

Google zice să incerci așa sau așa.

[ Modificat: 05 Decembrie 2008 04:47 PM de nvmarian ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

nu reusesc sa il fac sa merga. a descoperit cineva un driver sau ceva

Ai reușit să-l faci să meargă?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
nvmarian - 22 Decembrie 2008 06:16 PM

nu reusesc sa il fac sa merga. a descoperit cineva un driver sau ceva

Ai reușit să-l faci să meargă?

Nu am mai incercat ptca mi s-a prajit alimentatorul asa ca pana ce imi vine unul nou… Noroc cu iphonul ca mai intru pe net

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

astia de la zapp trebuie batuti, nu dau nici un fel de in dicatii pe situl lor, nimic, e bine ca exista macuser.ro.
multumesc pt ajutor
merge!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Zelot Brood - 10 Ianuarie 2009 05:39 AM

astia de la zapp trebuie batuti, nu dau nici un fel de in dicatii pe situl lor, nimic, e bine ca exista macuser.ro.
multumesc pt ajutor
merge!

A fost unul dintre motivele pt care am renunțat la Zapp, nesimțirea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ei, nu fiți răi. Dau și ei ce au mai bun.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.08.09
Zelot Brood - 10 Ianuarie 2009 05:39 AM

multumesc pt ajutor
merge!

noroc!

Mie mi-a luat 4-5 ore sa-mi dau seama cam ce trebuie facut. Nu m-as fi descurcat fara indicatiile primite de la voi mai mult ca sigur. Si nu ma refer la postul asta ci la cam toate, ce credeti ca am facut atat timp? am citit tooooot ce era de citit si dupa mai multe incercari am conectat modemul l-a gasit… am dat connect si a ... mers!

Daca aveti nevoie de ajutor cu zapp Z040 la mac os x 10.5.7 pot sa va ajut cu cea mai mare placere!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Modemul 3G MF626 cum se intelege cu OSX? Ma bate gandul sa iau pachetul asta si n-as vrea sa am bataie de cap cu el. Ceva useri, pareri pana acum?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.11.08

Am testat aseara un modem MF626 pe cartela zapp. Merge OK. Acum depinde si de semnal. In ceea ce priveste compatibilitatea merge fara probleme. Eu am testat pe MacOSx 10.4 Tiger. Din ce am gasit pe net, aplicatia de conectare este compatibila si cu 10.5. Nu am idee daca merge pe Snow Leopard.

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB