2 din 2
2
Probleme iMac intel
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ai incercat sa pui windoze pe intel?

tudor, cred ca am incercat si varianta de intel si tot n-a mers. varianta cu pacifist e buna si nu trebuie crackuit programul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Man, cele doua solutii, cea cu Pacifist, si cea cu playerul de la Macromedia sunt echivalente. Aia de la Macromedia e mai usor de aplicat pentru ca nu mai necesita sa desfaci kitul de OS X. Nu stiu ce plugin e mai recent: cel care vine cu OS X, sau cel de la Macromedia; inclin sa cred ca cel de la Macromedia e mai nou, deci eu pe ala l-as pune. Si aveti grija cei cu Intelurile sa nu cumva sa cedati tentatiei de a upgrada Flash Playerul, sau de a instala alt Flash player prin intermediul unui alt browser, ca iar se strica treaba.

EDIT: Da, asa cum banuiam, Flash playerul oficial de la Macromedia e mai nou: versiunea 8.0.27.0 fata de 8.0.23.0 care vine cu Macul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
hansa37 - 25 Aprilie 2006 07:56 PM

Da Tudore, de acord cu tine dar solutia data de macromedia este frectie la picior de lemn.

Ai incercat tu si nu ti-a mers?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

eu am inceput sa ii mai educ pe unii si le trimit illustrator si indesign. in caz de forta majora cand e nevoie de corel, o sa folosesc BootCamp si pun XP.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Chiar asa, de ce nu folositi voi Corelul pe Windows? Ar merge mult mai bine decat varianta Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Ref. la daca am incercat raspunsul este da dar fara succes trebuie sa mai incerc odata dar cind ajung acasa, si ref. la corel i-ti spun sincer ca m-am saturat de cite ori se blocheaza sub windows, si credema nu este deloc placut sa lucrezi cu clientu’ de fata, sa se blocheze si sa nu te poti abtine de la o injuratura ca sa dus munca ta care se apropia mai mult sau mai putin de final.
  Asta este unul din motivele ptr. care am luat intel. Vreau sa il testez inclusiv in Windows si daca corespund, le dau dracului pe toate si cumpar numai Apple.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pai posibil sa-ti mearga bine pentru ca apple nu foloseste componente noname.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
hansa37 - 25 Aprilie 2006 08:46 PM

Cert este ca programul in sine este o belea, dar prin faptul ca este cel mai raspindit printre ferestrari sunt obligat sa-l folosesc si eu,ca nu pot sa-i cer clientului sa-mi vina cu ilustrator sau indesign,quark etc.
Dec,i daca cineva cu mac intel gaseste vreo solutie pentru corel, dau o bere cind veniti la mare.

Ciudata chestie. Eu am instalat Corel Draw 11, sub 10.4.1 si mergea, apoi dupa ce am facut update la 10.4.3 nu mai mergea, cu toate ca i-am facut si update (Corelului). Nu l-am sters, iar dupa update-ul sistemului la 10.4.5 si apoi la 10.4.6 merge iar.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

wink bine, bine - sterge poza aia de acolo /  su macar blureaza anumite parti!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Chiar asa,era vorba de imac intel,nu de ce ai tu

Semnătură 

MacBook + Airport Express

2 din 2
2