Vreau sa imi schimb hdd-ul de pe mini (actual de 80gb) cu unul de 250 -300 GB
M-as incadra la bani la un Fujitsu de 300 sau la un samsung de 250… Ce recomandari aveti ?
A avut cineva probleme cu vre-un hdd de la firmele astea ?
Recomandări:
- Caută pe sit-ul producătorilor hdd-ului existent & celui viitor puterea (căldura) disipată de discuri. Formula ideală este Căldură_disipată_disc_vechi >= Căldură_disipată_disc_nou;
- Un disc de 7200 “se simte” față de unul de 5400.
eu am pus pe mini un seagate 320gb 7200rot. nici o problema timp de 3luni. acum am pus hdd-ul intr-un macbook pro. Mini are acum 200gb din macbook pro.
Vreau sa imi schimb hdd-ul de pe mini (actual de 80gb) cu unul de 250 -300 GB
M-as incadra la bani la un Fujitsu de 300 sau la un samsung de 250… Ce recomandari aveti ?
A avut cineva probleme cu vre-un hdd de la firmele astea ?
Dacă dai de ceva OK să-mi zici și mie, aș vrea să fac și eu așa ceva pt miniul consoartei, este neobosită colecționară de muzică și de poze/filme, cel de 80 GB se gîtuie repede, trebuie ceva mai amplu!
@psergiu, nu am gasit info, ce-i drept nici nu am cautat mai mult de 5 min ca am o nenorocire de proiect pt facultate, dar merci de info, pe viitor o sa fie solositor
@andy, seagate sunt foarte bune, am avut si eu vre-o 2 barracuda pe pisiu si m-am tinut peste 3 ani. Oricum 3 luni e putin de comparatie, mie mi-a carapt un western digital la o luna dupa ce a iesit din garantie…
@cattus, sigur! sa vand actualul hdd si ma decid atunci pe care il iau… bat catre samsung pentru ca am mai citit cate ceva pe net si lumea il lauda mai mult decat fujitsu, pe cealalata parte, in bugetul meu de student limitat tiind spre fujitsu deoarece la aceeasi bani il iau la 300gb (fata de 250 samsung)
PS: modele se gasesc pe site la pcgarage.ro, pun si linkuri mai incolo, acum revin la proiectul meu :-<
Eu l-am schimbat pe cel original de 80G al MacBook-ului cu unul de 320G de care sunt extrem de multumit in ultimele 8 luni. Un Samsung, parca. Daca intereseaza pe careva, dau datele aici…
Eu l-am schimbat pe cel original de 80G al MacBook-ului cu unul de 320G de care sunt extrem de multumit in ultimele 8 luni. Un Samsung, parca. Daca intereseaza pe careva, dau datele aici…
Mă interesează pe mine datele hardului luat de tine te rog,aici sau pe pm
HDD Western Digital Scorpio Black 320GB SATA2 16MB 7200 rpm. Merge de rupe. Diferente de caldura fata de discul original nu am observat inca. Si l-am schimbat acum o luna.
HDD Western Digital Scorpio Black 320GB SATA2 16MB 7200 rpm. Merge de rupe. Diferente de caldura fata de discul original nu am observat inca. Si l-am schimbat acum o luna.
BlackStar e cam flamind, de aia l-as recomanda pt mini. Pt macbook sau pro, acum, cel mai bun e Seagate Momentus. 320/7200, Tom’s Hardware il lauda de zor!
Eu m-aș îndrepta spre un Samsung și pentru macbook,am în iMac un Samsung de 640Gb și merge excepțional,chiar în comparație cu Seagate-ul cu Apple Logo precedent.
Eu m-aș îndrepta spre un Samsung și pentru macbook,am în iMac un Samsung de 640Gb și merge excepțional,chiar în comparație cu Seagate-ul cu Apple Logo precedent.
Fii atent, aici se vorbeşte despre discurile de 2,5”.
Cît despre Samsung de portabile, acelaşi Tom spune clar: e inacceptabil consumul mare de curent, iar performanţele sînt mediocre. Deci, mai gîndiţi-vă!
Hardurile din Apple sînt, poate, cele mai proaste harduri cu putinţă: lente, scurte-n buffer etc. Lo end. De aceea, nu e bine să le comparăm cu nimic!