Cine cunoaste autorii cartii despre APPLE?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 22.02.08

Am o prietena la B.C.U. Cluj si mi-a trimis un mail in legatura cu autorii cartii nou aparute despre MAC.
O intereseaza niste date personale pt ca acuma catalogeaza cartea noastra.
Acesta e mailul si poate cineva imi va raspunde.
cu multumiri Ju
salut.
fa-mi te rog rost de urmatoarea informatie: Sergiu Partenie, unul din administratorii site-ului macuser si co-autor al cartii Despre Macintosh şi sistemul de operare MAC OS X, este aceeasi persoana cu profesorul de muzica de la Grupul Scolar “Domnul Tudor” din Drobeta Turnu Severin? daca s-ar putea face rost de anul lui de nastere si ceva date profesionale…
pt. baza noastra de date.
pt. ca, de ex, tipul cu care a mai scris cartea noastra, Sorin Paliga, e doctor in filologie si se ocupa de Mac numai ca hobby. dar eu cand ma uit in baza de date tind sa cred ca-s 2 persoane de fapt si sa fac greseala de a-i diferentia. La fel e si cu Partenie, am un prof. de muzica si unul cu Mac. o fi una si aceeasi persoana? Poti intreba pe forum?
merci.”

Semnătură 

Only the dead have seen the end of war.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu stiu exact ce sunt, dar eu apar pe imdb: http://www.imdb.com/name/nm0051280/

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

=)) Sergiu si predatul muzicii…! (no offense, psergiule)

Dl. dr. Sorin Paliga: http://www.unibuc.ro/ro/cd_sorpaliga_ro e o singura persoana, dar nu te poate acuza nimeni pentru confuzie, ca face treaba cit vreo sase.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
alxx - 05 Decembrie 2008 08:41 PM

=)) Sergiu si predatul muzicii…! (no offense, psergiule)

Dl. dr. Sorin Paliga: http://www.unibuc.ro/ro/cd_sorpaliga_ro e o singura persoana, dar nu te poate acuza nimeni pentru confuzie, ca face treaba cit vreo sase.

Adevărul este că am păcătuit în multe domenii, și în gramatica comparată [se admite cacofonia), și în bohemistică, și în mac-uri și în politică. Sînt același cu primarul sectorului 3 în peerioada 96-2000 precum și cu candidtul din colegiul 13 de acuma! Ei, PNL-u stă prost p-acilea, nicio clipă nu am crezut că voi putea cîștiga. Dar mai vorbim despre asta.
Biblio mea este pe site-ul unibuc, va trebui s-o aduc chiar la zi, ultima completare e din primăvară.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Chiar dacă în școala generală eram “în cor”, zău nu’s bun la predat muzică grin
Dă-mi un P.M. cu ce informații vrei să afli te rog.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aaaa, deci voi erati…
smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

In asteptarea ultimelor date despre unul din autorii Cartii despre Apple, discutia poate fi inchisa.
Sau nu? Dati fratilor clic pe linkul trimis de Cattus despre Sorin Paliga sa ne cunoastem si noi oamenii de vaza!! (de cristal, nu de sticla)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05
Ju - 06 Decembrie 2008 01:03 AM

In asteptarea ultimelor date despre unul din autorii Cartii despre Apple, discutia poate fi inchisa.
Sau nu? Dati fratilor clic pe linkul trimis de Cattus despre Sorin Paliga sa ne cunoastem si noi oamenii de vaza!! (de cristal, nu de sticla)

Adica link-ul trimis de mine. smile Cattus e totuna cu Sorin Paliga, dupa ultimele cercetari smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Scuzeeeeeeeee, Alxx !
Ai dreptate, si la link si la restul…

Semnătură 

‹‹ Trash      Adaptor Mini DVI la VGA ››