tiparire din Word 2pages/a4 sheet, format 21/13
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

Vreau sa tiparesc in formatul 21/13 2 pagini pe o foaie a4, insa distantate, i.e. pagina din dreapta sa inceapa de la jumatatea foii A4 landscape si sa nu stea lipite una de alta.
Se poate face altfel decit folosind formatul a5 si modificind marginile din dreapta?

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

incearca setarile de imprimanta - layout / 2 pages per sheet

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am incercat in toate felurile: din Word sa setez 2 pages/sheet, cu si fara rescale; din driverul imprimantei Canon LBP 2900, care stie 2 pages/sheet, dar ca si in cazul Wordului merge la dimensiunea corecta doar daca sunt A5, nereusind sa setez custom size.

E o hiba a Wordului. Imi trebuie pentru ca le printez sa le dau la risograf si acolo le monteaza mai greu daca sunt printate una linga alta.

Am incercat sa vad si in indd si e beton. Ai optiunea Space between pages la Print Booklet. O sa folosesc i Word A5 cu marginile din dreapta marite cu 1,85.

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Printeaza-le pdf, apoi combina-le in ceva, dupa pofta inimii. (Quark, InDesign!)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Intr-adevar, pdf-ul e solutia. O alta solutie era Booklet-ul din Word, doar ca a spatiul era intre cele doua pagini si a doua era lipita de marginea din dreapta, cum de altfel si trebuie pt. risograf.

A folosit cineva pt. A5 optiunea de Booklet din Word pt. a da un document la risograf?. (8 montaje pe A3, fata-verso).

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

word nu e tocmai indicat ca program de impozitie…