Extragere cadre din film
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Cum zice si titlul, am nevoie de o recomandare din partea voastra despre un utilitar, program, programel… care sa ma ajute sa extrag cateva cadre dintr-un film, care apoi vor fi prelucrate si retusate. Cine si ce imi recomanda? Voi ce folositi? Si eventual daca este free… cu atat mai bine.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

qt - stop pe cadru
copy si apoi paste in photoshop

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

VLC are functia Take video snapshot cu ce taste ii zici tu, la mine e command alt S

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Multumesc dacu, multumesc huk. Si QT si VLC le-am incercat inainte sa intreb. Hiba e ca imaginea apare in genul unui blur de miscare, oricat de mult am incercat (imi tremurau degetele pe taste asteptand momentul). Filmarea este buna, nu pot sa zic HD, dar este OK. Degeaba o dau in Photoshop daca eu nu reusesc sa obtin o captura cat mai buna. Asta e problema. Eu am nevoie, pentru a nu intra in Shake sau Premiere ori ceva asemanator, de un programel, ceva extra user frendly daca exista si eventual moca, adica free. Daca nu si nu, o voi aduce din condei atat cat se poate fiindca nu stau sa-mi bat capul pentru doua - trei cadre.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile
pai e normal
photoshop - deinterlace
si vezi, ca rezolutia e mica
chiar si dupa o camera beta, nu scoti mare lucru
o imagine capturata profesionist, dintr-o filmare de spot tv, abia ajunge la un a5 la 300 dpi
wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

este un player de win, mv2
iti poate face un film intreg din fotograme, sau de la…x - la Ț
are setari multiple, este bestial si m-a ajutat de multe ori.
este nevoie sa mai spun ca rupe procul si ram-ul?!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In QuickTime (numai Pro?) selectezi bucata de film, apoi copy/paste in alta fereastra (New Player), apoi Export > Movie to Image Sequence.