Adaptor Mini DVI la VGA
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Salut prieteni. Trebuie să-mi cumpăr un adaptor mini DVI la VGA pentru a conecta macbook-ul la un video proiector. Dar cablul respectiv mi se pare foarte scurt. E așa scurt cum se vede în pozele de pe net?!

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Artistul - 06 Decembrie 2008 03:50 AM

Salut prieteni. Trebuie să-mi cumpăr un adaptor mini DVI la VGA pentru a conecta macbook-ul la un video proiector. Dar cablul respectiv mi se pare foarte scurt. E așa scurt cum se vede în pozele de pe net?!

Păi și de ce ar trebui să fie mai lung??!! E un adaptor, nu cablul în sine. Proiectoru ăla nu are cablu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

da e asa de scurt
eu am cumparat unul si a trebuit sa iau altul care era de fapt cablul propriu-zis…..ala e doar adaptorul

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Învăț și eu acum. Din cîte știu proiectorul ăla, care aparține școlii și e folosit în scopuri didactice, are un cablu VGA la VGA. Unul dintre colegii mei are un laptop Fujitsu Siemens (parcă) cu ieșire VGA și folosește acel cablu fără nici un fel de adaptor. Eu ce fac însă? Cumpăr un adaptor DVI la VGA și îl cuplez la acel VGA la VGA, nu?

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Boly - 06 Decembrie 2008 04:29 AM

da e asa de scurt
eu am cumparat unul si a trebuit sa iau altul care era de fapt cablul propriu-zis…..ala e doar adaptorul

Aha. Mersi. Și cablul propriu zis ce are la capete? VGA - VGA?

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

pai nu,te uiti la proiector si vezi ce iesire are ......asa iti cumperi cablul,in functie de iesirea proiectorului

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Artistul - 06 Decembrie 2008 04:31 AM
Boly - 06 Decembrie 2008 04:29 AM

da e asa de scurt

Aha. Mersi. Și cablul propriu zis ce are la capete? VGA - VGA?

De regulă, VGA-VGA, dar sînt și cabluri care includ și adaptorul, adică VGA la un cap și DVI la celălalt. În ultimul an, monitoarele și proiectoarele cu DVI s-au înmulțit, așa că iei adaptorul în funcție de monitor/proiector.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am înțeles. Mulțumesc Cattus Thraex și Boly.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)