alternativa iWeb
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.12.07

Salu’
Pentru realizarea de site-uri ce alternativa stiti la iWeb. L-am folosit in prima instanta, dar nu e prea stralucit. N-am mai facut complet un site de aproximativ cinci ani cand foloseam un p.c., platforma la care nu m-as mai intoarce. Iar acum am nevoie de acest site. Am vazut ca se foloseste iWeb, dar poate exista ceva mai bun. Sunt inca la inceputul cautarilor.
Multumesc pentru orice raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

incearca RapidWeaver s-ar putea sa iti placa

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Da, si eu recomand RapidWeaver. Cei ce fac template-urile sunt destul de pro, iar interfata cod/grafica e acceptabila. M-a prins si pe mine acum un an.

Also, have a look over CSSEdit and Espresso

Hehe!! Abia astept sa iasa Espresso. De mult caut o alternativa ieftina si puternica la interfata de cod a DW-ului. Se pare ca se descurca destul de bine cu sintax hightlight-ul.

[ Modificat: 06 Decembrie 2008 10:25 PM de 23.12.2012 ]
 Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Otopeni
Macuser din: 09.12.05

se poate incerca binenteles RapidWeaver, Coda (este un pachet complet, client FTP, editor HTML/PHP/etc., editor CSS) destul de bunicel parerea mea, ar mai fi si Espresso asta cand va fi lansat. eu unul iti recomand cu caldura Coda

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.12.07

10x to all

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

In cele din urma, eu zic sa faci alegerea bazandu-te pe nivelul la care de afli: daca foloseai iWeb, atunci probabil ca RapidWeaver e cel mai bun pentru tine.

CSSEdit & Espresso ramane de vazut: daca Espresso e stabil si customizabil, dupa cum scriu ei pe site, atunci poate ar merita.

Iar CODA… mi-e frica sa nu fie 80% cod si 20% GUI, ca in cazul DW-ului, si sa nu merite investitia.

Te mai poti uita si la preturi, care nu mi se par deloc usoare la CODA (cel mai scump) si RW.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.08.08

editoare html, css, php gratis - Smultron (folosesc impreuna cu CyberDuck drept client FTP), TextWrangler
pe bani - Rage, BBEdit (gen HTML Kit in Windows)

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Editoarele text NU sunt o alternativa la iWeb. Daca stii limbajele, poti face un site basic atat in Notepad, cat si in DW, deci nevoia unui WYSIWYG nu este justificata.

Semnătură