probleme in redarea filmelor,help pls
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

tin minte ca pe vremea cand aveam iMac G4 Lampa luasem StarWars HD vreo 50GB avea toata seria si l-am
vazut pe lampa foarte bine cu VLC din ce-mi amintesc doar ca lampa aia a trecut pe la cativa profesori in OSX
care au customizat-o asa cum trebuie si au instalat codecurile necesare banuiesc.Configuratia era: PPC G4 1Ghz,512ram si GF4Mx 32Mb.
Acum am un Powerpc G5 la 1.6Ghz ,1.5Gb ram si FX 5200 Ultra dar habar n-am ce codecuri sa instalez pt ca nu vrea deloc sa
redea continut HD,MKV fluid/cursiv
Am instalat Perian,VLC si Mplayer
OS este Tiger 10.4.11
Multumesc!

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cristi_tnt - 08 Decembrie 2008 04:09 AM

tin minte ca pe vremea cand aveam iMac G4 Lampa luasem StarWars HD vreo 50GB avea toata seria si l-am
vazut pe lampa foarte bine cu VLC din ce-mi amintesc doar ca lampa aia a trecut pe la cativa profesori in OSX
care au customizat-o asa cum trebuie si au instalat codecurile necesare banuiesc.Configuratia era: PPC G4 1Ghz,512ram si GF4Mx 32Mb.
Acum am un Powerpc G5 la 1.6Ghz ,1.5Gb ram si FX 5200 Ultra dar habar n-am ce codecuri sa instalez pt ca nu vrea deloc sa
OS este Tiger 10.4.11
Multumesc!

De multe ori, mkv-urile se redau prost. încearcă și cu alte aplicații, de ex. Movist, mie mi-a redat OK cîteva mkv-uri d-astea, parcă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Poate ajută și Flip4mac?

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Artistul - 08 Decembrie 2008 04:37 AM

Poate ajută și Flip4mac?

Nu am constatat o asemenea relație fericită.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
cristi_tnt - 08 Decembrie 2008 04:09 AM

OS este Tiger 10.4.11
Multumesc!

filmele alea sunt pe hardul masinii?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.10.07

da sint pe singurul hard care echipeaza masina,ala de 80GB original.
sa adaug un hdd separat pe care sa tin filme?
sincer am luat utilajul mai mult pentru multimedia,net,filme,muzica,poze si pentru a rula osx nativ pe un mac.
Nu am crezut sa fie asa slab un G5,de fapt nu simt nici o diferenta intre lampa si asta desi are proc mai bun si ram triplu cantitativ.
Imi pare rau ca am fost nevoit sa vand iMacul cu Intel,cu ala n-am avut nici o problema.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
cristi_tnt - 08 Decembrie 2008 07:03 AM

da sint pe singurul hard care echipeaza masina,ala de 80GB original.
sa adaug un hdd separat pe care sa tin filme?
sincer am luat utilajul mai mult pentru multimedia,net,filme,muzica,poze si pentru a rula osx nativ pe un mac.
Nu am crezut sa fie asa slab un G5,de fapt nu simt nici o diferenta intre lampa si asta desi are proc mai bun si ram triplu cantitativ.
Imi pare rau ca am fost nevoit sa vand iMacul cu Intel,cu ala n-am avut nici o problema.

Nu am folosit niciodata un PPC. Dar dupa cum zice Cattus, incearca Movist. Pana acum este cel mai putin halitor de resurse. Eu vad mkv-urile cursiv cu el. Are doar o mica problema, nu stie sa citeasca subtitrarea inclusa in containerul mkv, deci trebuie sa ai fisierul cu subtitrarea in acelas folder cu filmul si sa aiba acelas nume (de exemplu FilmulMeu.mkv si FilmulMeu.srt). Din pacate, steaua lui vlc cam apune.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pe vremea aia .mov erau encodate de obicei cu codecul SorensonVideo care mergea ca uns pe un G3-G4
am avut si eu un trailer la Matrix de 1920x1200 si se misca brici pe un G4
astea mai noi sunt encodarte H264 care mananca resurse
am acasa un iMac G5 la 1,8 si n-are nici o sansa cu HD

‹‹ Extragere cadre din film      Incepator ››