De ce pe toate siturile anti-IE se zice “switch to Firefox”, şi nu se spune nimic de alte browsere, cum ar fi Opera? Cel puţin pe Windows, Opera e foarte rapid şi are nişte chestii drăguţe.
Saracii astia de la Opera…! Mie imi placea tare mult de ei pe Windows, il foloseam de la versiunea 5. Au si de Linux, si merge brici. Chestia e ca doar de curand au renuntat sa mai ceara bani pe el, pana la v8 era addware sau pe bani. Asa ca poate ca lumea nu s-a obosit sa se uite cum merge.
PS Daca-mi aduc bine aminte, v5 era si in romana. Vaz io ca prin anii ‘90 s-a cam tradus ceva soft in romana…!
Opera ăla în română l-am tradus eu în întregime. Mi-au dat niște fișiere text (kilometrice), sub forma valoare = “text”, și dă-i dă-i, ușurel a ieșit. Mi-au dat o licență
sunt diverse site-uri care recomanda firefox si nu opera sau altceva.
spre exemplu http://www.bcr.ro parca (nu imi merge acum site-ul) nu vor decat cu explorer, firexox, netscape si nu mai stiu ce…cu safari nu merge
Opera ăla în română l-am tradus eu în întregime. Mi-au dat niște fișiere text (kilometrice), sub forma valoare = “text”, și dă-i dă-i, ușurel a ieșit. Mi-au dat o licență
Ia uite unde erai…! E mica lumea.
M-am propus si eu sa le traduc pe la v7, dar nu au percutat…
sunt diverse site-uri care recomanda firefox si nu opera sau altceva.
spre exemplu http://www.bcr.ro parca (nu imi merge acum site-ul) nu vor decat cu explorer, firexox, netscape si nu mai stiu ce…cu safari nu merge
Ahhhh… situl BCR e una dintre cele mai mari porcarii pe care le-am vazut eu in .RO. E singurul site in care am vazut frame in frame in frame… adica frame-uri si frameset-uri inserate unul intr-altul de-ti vine rau. Nu mai stiu cum e acum. In orice caz, un site pe care scrie “a se folosi numai browserul X” este o dovada de amatorism.
cred ca 60-70% din useri folosesc IE pentru ca nu stiu de alternative…
desigur si eu. firefox nu deschide multe pagini web corect. are probleme cu java. eu joc mmorpg si am probleme la deschiderea hartilor java. numai ie le deschide corect. nici safari nici firefox nu le poate. apare un mesaj: Open Map… si aici ramane.
Ahhhh… situl BCR e una dintre cele mai mari porcarii pe care le-am vazut eu in .RO. E singurul site in care am vazut frame in frame in frame… adica frame-uri si frameset-uri inserate unul intr-altul de-ti vine rau. Nu mai stiu cum e acum. In orice caz, un site pe care scrie “a se folosi numai browserul X” este o dovada de amatorism.
mă scoate din minți idioțenia aia de site!!! din cauza asta am renunțat la e-banking la ei. developer’ul trebuie să fie un idiot