Salut,
a testat cineva macul asta:20-inch: 2.4GHz
Intel Core 2 Duo
1GB memory 2GB memory
250GB hard drive1
8x double-layer SuperDrive
ATI Radeon HD 2400 XT with 128MB memory
este vorba de mac intel 2008 aluminium parca,
cum raspunde?are nevoie de upgrade de ram pana la 4Gb?
ce parere aveti despre el?isi merita banii?
are garantie in romania daca e luat din uk,nou cu acte english?
Merci anticipat!
[ Modificat: 09 Decembrie 2008 01:58 AM de Administrator ]
Ilustratie carte si desen si cam tot ce tine de crochiuri anatomice…apoi ,planse,multe prezentari pe retroproiector ...
1. „Ilustratie carte si desen si cam tot ce tine de crochiuri anatomice.” - Mac Pro
2. „prezentari pe retroproiector” = ceva protabil, nu? MBP? noul MB?
cuuuuuuummmm!ecranu la imac de 20’’ nu este de calitate? e vorba de utimul produs desktop de la apple!ma’ti inebunit trebuie sal primesc zilele astea ,pe bune,chiar asa sa fie?
pot spune ca sunt norocos pt ca am avut ocazia sa pun unul langa altul un iMac de 20” si un iMac 24” (ambele acelasi wallpaper si acelasi profil de culori) pot spune ca diferenta este destul de mare cel de 20 ” are tendinta sa omoare culorile nu mai au aceeasi stralucire, sincer acesta a fost motivul principal pentru care mi-am achizitionat un iMac 24”, am preferat efortul financiar si sa iau ceva superior.
cum ajunge ve’ti afla si parerea mea…cine stie,poate cele de pe piata engleza sa fie fara hibe la monitor,sor fi remediat intre timp
am inteles ca are o placa video buna un ati atx,parca pe slot pcx ,x16 de 128 mb si front busul de 1,066 gb..
e foarte bun pentru ce vrei tu sa faci, stai linistit
daca ai fi fost prins intr-o agentie/tipografie/unitate de productie, poate abia atunci ti-ar fi trebuit ceva mai bun
Nu mai demoralizați și voi omul acuma
lica - e bun dar dacă vrei să lucrezi cu culori exacte-exacte pentru tipografie ca nebunii ăștialalți va trebui să conectezi un monitor suplimentar făcut pentru așa ceva.
Nevastă-mea are imac alb de 20” și eu am un monitor Dell 2407FPW (cu exact același LCD ca monitoarele Apple de 23”) și eu unul nu văd nici o diferență între ele.
Să-ți trăiască și să-l folosești cu drag și spor.