2 din 2
2
Doresc lamuriri [iMac 20’]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
psergiu - 10 Decembrie 2008 04:27 AM

Nevastă-mea are imac alb de 20” și eu am un monitor Dell 2407FPW (cu exact același LCD ca monitoarele Apple de 23”) și eu unul nu văd nici o diferență între ele.
Să-ți trăiască și să-l folosești cu drag și spor.

Draga Sergiu, iMacul alb ARE un ecran bun. Bunătatea a fost şi la G5, şi la intel, pînă la versiunea 2,16 GHz. smile Abia iMacurile alu au făcut pasul înapoi.
Şi n-aş fi scos o vorbă dacă omul nostru nu ne-ar fi cerut părerea. E clar că a vrut să-l aprobăm (dar asta ar fi însemnat să-l minţim). Însă trebuie completat: restul este impecabil!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

Sunt posesorul uni iMac de 20 inch si pot sa spun urmatoarele:

1. il am de exact 2 luni si simt nevoia ca trebuie suplimentat cu ceva memorie RAM.
2. de rapid este foarte rapid si raspunde bine la comenzi cind ii dai mai multe task-uri deodata.
3. cu memoria din dotare (adica 1Gb) merge video HD bine, as spune eu. am incercat chiar si 1080i.
4. conversii video gen VisualHib, FFmpegX, Handbrake, iMovie, iDVD….etc etc etc…...Hmmmm.s-ar putea si mai bine dar oricum fata de batrinul meu PowerBook G4 (pe care dadusem 1900 de lire sterline in 2004 se misca uititor de repede. deci…e o diferenta substantiala totusi si de ani dar si de bani.
5. Jocuri??  Am pus pe el Call of Duty 4, Doom 3, si Unreal Tournament si se misca foarte foarte bine, ..zic eu…sunt extrem de multumit.
6. in ceea ce priveste ecranul,  exista intradevar o diferenta de calitate fata de ecranul iMac-ului de 24 in sensul:  <viewing angle>  care se pare ca e mai mic la asta de 20. iar culorile par distorsionate daca nu privesti ecranul perpendicular sau aproape perpendicular. dar sincer sa fiu, in 99% din timp stau pe scaun exact in fata ecranului de calculator si deci chestia cu unghiurile nu ma afecteaza as putea spune apsolut deloc. Il folosesc si pe post de TV cu un tuner extern marca Miglia si sincer se comporta foarte bine si ca TV.
7. Luminozitatea ecranului este foarte puternica fapt pentru care il folosesc mereu pe minim (cu reglajul de lumina pe minim vreau sa zic)
8. Am pus Paralells pe el si am instalat Linux ubuntu precum si windows XP Pro si se misca, zic eu, acceptabil. avind in vedere ca are 1 Giga de ram doar….
9 780 pounds e rezonabil comparativ cu cit costau   mac-urile acum vreo 5 anisori.
10. Adobe Photoshop CS3 se misca iarasi bine.
11. Difuzoarele din dotare as putea spune ca ar fi putut sa le faca sa sune mai bine
Programele de proiectare gen AutoCad 2009 (sub Paralells) si ArchiCad 12 (mac nativ) se misca bine pe 3D randering.
Concluzia?  Sunt foarte multumit, si daca nu esti perfectionost nu ai nevoie de cel de 24 doar pentru ca ecranul e mai…nu stiu cum, e bun si asta…parerea mea.  Aspect placut, keyboard bine realizat, telecomandta, iSight incorporat…ce altceva ti-ai mai putea dori…???...smile)

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

raspberry
memorie
dă la maximum…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 07.03.07

A venit macu,am bagat 4g de ram ,al meu este facut in iulie 2008 in irlanda..da este o mica,spun mica diferenta , fata de vehiul meu monitor de 20’(cel cu trei picioruse) in sensul ca, culorile nu ar avea suficient contrast,dar e parere personala,nu are nici o distorsiune de culoare ,niciunde
unghiul este 160 grade vert/oriz si nu ma deranjeaza de loc,mai ales ca port ochelari de vedere cu diopritii progresive…
este fantastic!se misca ca o fata mare,dezinvolt si fara nazuri…suita adobe se misca incredibil,mai bine ca pe compu winvista de la servici
Mai silentios decat laptopu,nici nu l’audiar teperatura de lucru…cea mai mare este la sursa si este de 45 gr.
am multe de spus…dar mai tarziu

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fă-i updateurile și bagă mare wink
să-ți fie de bine

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

multumesc,esti dragut,ca de obicei!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
ovi4 - 12 Decembrie 2008 04:40 AM

Sunt posesorul uni iMac de 20 inch si pot sa spun urmatoarele:

1. il am de exact 2 luni si simt nevoia ca trebuie suplimentat cu ceva memorie RAM.
2. de rapid este foarte rapid si raspunde bine la comenzi cind ii dai mai multe task-uri deodata.
3. cu memoria din dotare (adica 1Gb) merge video HD bine, as spune eu. am incercat chiar si 1080i.
4. conversii video gen VisualHib, FFmpegX, Handbrake, iMovie, iDVD….etc etc etc…...Hmmmm.s-ar putea si mai bine dar oricum fata de batrinul meu PowerBook G4 (pe care dadusem 1900 de lire sterline in 2004 se misca uititor de repede. deci…e o diferenta substantiala totusi si de ani dar si de bani.
5. Jocuri??  Am pus pe el Call of Duty 4, Doom 3, si Unreal Tournament si se misca foarte foarte bine, ..zic eu…sunt extrem de multumit.
6. in ceea ce priveste ecranul,  exista intradevar o diferenta de calitate fata de ecranul iMac-ului de 24 in sensul:  <viewing angle>  care se pare ca e mai mic la asta de 20. iar culorile par distorsionate daca nu privesti ecranul perpendicular sau aproape perpendicular. dar sincer sa fiu, in 99% din timp stau pe scaun exact in fata ecranului de calculator si deci chestia cu unghiurile nu ma afecteaza as putea spune apsolut deloc. Il folosesc si pe post de TV cu un tuner extern marca Miglia si sincer se comporta foarte bine si ca TV.
7. Luminozitatea ecranului este foarte puternica fapt pentru care il folosesc mereu pe minim (cu reglajul de lumina pe minim vreau sa zic)
8. Am pus Paralells pe el si am instalat Linux ubuntu precum si windows XP Pro si se misca, zic eu, acceptabil. avind in vedere ca are 1 Giga de ram doar….
9 780 pounds e rezonabil comparativ cu cit costau   mac-urile acum vreo 5 anisori.
10. Adobe Photoshop CS3 se misca iarasi bine.
11. Difuzoarele din dotare as putea spune ca ar fi putut sa le faca sa sune mai bine
Programele de proiectare gen AutoCad 2009 (sub Paralells) si ArchiCad 12 (mac nativ) se misca bine pe 3D randering.
Concluzia?  Sunt foarte multumit, si daca nu esti perfectionost nu ai nevoie de cel de 24 doar pentru ca ecranul e mai…nu stiu cum, e bun si asta…parerea mea.  Aspect placut, keyboard bine realizat, telecomandta, iSight incorporat…ce altceva ti-ai mai putea dori…???...smile)

In privinta dif din dotare te inseli,sant montate difuri cu doua membrane(combinate medii/inalte +joase separat) pilotate de un ampli de 24w,12w pe canal reali,cel putin la mine,si se aud pefect, masurate pe iesire de cineva cu un miniosciloscop.daca doresti revin cu amanuntele necesare!

2 din 2
2