3 din 5
3
HDD Extern pentru un mac care sa poate fi utilizat si pe Windows
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Time capsule e router wireless +hdd si poate fi folosit pt backup prin wireless cu soft-ul time machine dar poate fi folosit in acelasi timp ca hdd extern si accesat atat din windows cat si osx foarte usor,e o alta super solutie pt hdd extern daca iti trebuie si router.parerea mea ca merita.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.01.09

Ok, stu asta, dar dpdv b-up difera cu ceva de t.machine decit ca-i pe wireless ? Nu face absolut acelasi lucru ?

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu difera cu nimic dar eu zic ca pretul e ok,hdd 500 + router apple.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Time capsule e hardware, time machine e software. Cu time machine faci back-up pe time capsule

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member

E evident ca merita. Numai ca perioada asta “nefericita” pe care o traversam ma face sa nu pot lua deocamdata asa ceva. Si asa investitia in macbook-ul asta m-a dat peste cap de tot… Asa ca o perioada voi merge cu b-up pe sirma. Prima investitie de acum incolo, intr-o capsula va intra.
Acum rumeg cum naiba sa fac cu b-upul si transferul de date. Cred ca solutia e sa folosesc 2 hdd externe. Unul pentru tm formatat cu macu, si unul numai pentru poze si date, formatat ntfs pe win. Stiu ca datele si pozele vor fi in 2 locuri ( + macu ), dar mai bine in 2 ( 3 ) decit pierdute doamne fereste.
M-oi fi gindit bine ?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu am hdd-ul time capsule pe care am una alta,am acces usor la el,nu mai stau sa il conectez smile
mai am unu de 750gb cu alimentare si e partitionat in 2: hfs/ntfs pe care tin toata arhiva mea,nu au loc toate pe imac.
eu cred ca daca ai doar un hdd si e partitionat cum trebuie nu vei avea nici un fel de problema.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

1 hard extern, cu 2 partiţii, una mac OS extended pt backup (cu ibackup de exemplu) şi una pt win

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

vezi ca am precizat mai sus,presupun ca sti pt a vedea partitia de mac(hfs) din windows iti trebuie macdrive iar invers iti trebuie paragon ntfs.altfel daca vei avea un hdd partitionat in 2 si nu ai softurile precizate pe osx nu iti va vedea partitia ntfs si pe win cea hfs.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
bobocbbb - 30 Ianuarie 2009 06:52 AM

vezi ca am precizat mai sus,presupun ca sti pt a vedea partitia de mac(hfs) din windows iti trebuie macdrive iar invers iti trebuie paragon ntfs.altfel daca vei avea un hdd partitionat in 2 si nu ai softurile precizate pe osx nu iti va vedea partitia ntfs si pe win cea hfs.

Sau, si mai simplu, folosind 2 harduri, nu ?

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da,e alegerea fiecaruia

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 30 Ianuarie 2009 05:52 AM

Backup nu folosesc pt ca osx-ul nu imi da motive smile

Dar un disc, chiar și nou, care face buf într-o zi, pe neașteptate, și de pe care nu mai poți recupera nimic, ți-ar da motive? Eu zic că da. Au fost destui p-acilea care au plîns…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am leopard dvd original + cd urile de la imac cu hardware test si leopard nefolosite.
Am la disc backup smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

Pai aia vreau sa fac si eu. Ce solutie ai ales sa faci b-up ?

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Relu - 30 Ianuarie 2009 04:45 PM

Pai aia vreau sa fac si eu. Ce solutie ai ales sa faci b-up ?

Dpdv aplicatie vreau sa zic.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Carbon copy cloner, Time machine, iBackup. Ai de unde alege.

3 din 5
3