Time capsule e router wireless +hdd si poate fi folosit pt backup prin wireless cu soft-ul time machine dar poate fi folosit in acelasi timp ca hdd extern si accesat atat din windows cat si osx foarte usor,e o alta super solutie pt hdd extern daca iti trebuie si router.parerea mea ca merita.
E evident ca merita. Numai ca perioada asta “nefericita” pe care o traversam ma face sa nu pot lua deocamdata asa ceva. Si asa investitia in macbook-ul asta m-a dat peste cap de tot… Asa ca o perioada voi merge cu b-up pe sirma. Prima investitie de acum incolo, intr-o capsula va intra.
Acum rumeg cum naiba sa fac cu b-upul si transferul de date. Cred ca solutia e sa folosesc 2 hdd externe. Unul pentru tm formatat cu macu, si unul numai pentru poze si date, formatat ntfs pe win. Stiu ca datele si pozele vor fi in 2 locuri ( + macu ), dar mai bine in 2 ( 3 ) decit pierdute doamne fereste.
M-oi fi gindit bine ?
eu am hdd-ul time capsule pe care am una alta,am acces usor la el,nu mai stau sa il conectez
mai am unu de 750gb cu alimentare si e partitionat in 2: hfs/ntfs pe care tin toata arhiva mea,nu au loc toate pe imac.
eu cred ca daca ai doar un hdd si e partitionat cum trebuie nu vei avea nici un fel de problema.
vezi ca am precizat mai sus,presupun ca sti pt a vedea partitia de mac(hfs) din windows iti trebuie macdrive iar invers iti trebuie paragon ntfs.altfel daca vei avea un hdd partitionat in 2 si nu ai softurile precizate pe osx nu iti va vedea partitia ntfs si pe win cea hfs.
vezi ca am precizat mai sus,presupun ca sti pt a vedea partitia de mac(hfs) din windows iti trebuie macdrive iar invers iti trebuie paragon ntfs.altfel daca vei avea un hdd partitionat in 2 si nu ai softurile precizate pe osx nu iti va vedea partitia ntfs si pe win cea hfs.
Dar un disc, chiar și nou, care face buf într-o zi, pe neașteptate, și de pe care nu mai poți recupera nimic, ți-ar da motive? Eu zic că da. Au fost destui p-acilea care au plîns…