Remember ELITE?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Ei bine, uite-l si pe mac:
http://oolite.org/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Hawk - 09 Decembrie 2008 04:06 PM

Ei bine, uite-l si pe mac:
http://oolite.org/

Ei, cred că are un an, cel puțin, de cînd e și pe mac, oricum a apărut de mult. Îl mai jucau al mei…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu nu am prins jocul asta. De cand este?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 09 Decembrie 2008 04:41 PM

Eu nu am prins jocul asta. De cand este?

Are cîteva luni bune, cred că peste un an. E drept, interfața de MAC OS X era cam respingătoare, să vedem acuma.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

E ceva de capul lui? Ca la grafica nu prea e grozav.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Ehe, ce vremuri..
Il jucam pe HC pe un TV sport
Ca grafica era cam la fel :p (doar ca alb-negru)

Si astfel ajungem iar la intrebarea de 1000puncte : dupa ce strangeai multi bani, te plimbai, vizitai planete, trade-uiai.. ce se intampla ? Avea vreun sfarsit ? Unii credeau ca exista o limita, ca ajungi la un nivel superior, dar eu nu am gasit asa ceva, si am jucat destul

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Din câte îmi amintesc pe unele planete dezvoltate tehnologic găseai “Galactic Hyperdrive” și săreai în altă galaxie (parcă avea 9 în total, apoi back to Lave). Parcă nu puteai să-l iei direct, mai trebuiau îndeplinite niște condiții..
În rest… nu, misiuni, bătăi cu Thargoizii (parcă așa se cheamă) dacă te plimbai prin anumite sisteme.. acuma na - open ended game raspberry
Oricum, nu am ajuns niciodata “Elite”, dar am tercut de “Mostly Harmless” smile) Nu știu ce se întâmplă dacă ajungi.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Wow! Elite !?!
Gooood old times! Tin minte ca venea un prieten cu un Amstrad la mine ( il avea de la taica-su care era plecat in Israel ). Era un Microcalculator bazat pe Basic 2000 ( din cate mai tin eu minte ). Avea 64kB ram si casetofon incorporat pentru a incarca jocurile . Doaaaammneeee , cate nopti pierdeam , el la directie eu tragatorul , bestial joc.Apoi il jucam pe pece-uri cu zx emulator. Tinand cont ca primul calculator pe care m-i l-am facut a fost un Cobra si eram TAARREEEE incantat de el , abia astept sa incerc elite pe PB-ul meu. Deja ma mananca degetele.

Super procesoare Z80-urile astea ( ca sa nu mai zic de restu de microcontrolere din seria 80xx) ! Si acum ma mai gandesc cu nostalgie la ele. Le ma vad in diverse instalatii de automatizare ( PLC-uri , centrale telefonice militare si nu numai ).

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

‹‹ starcraft 2      Moară ››