BARIS
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Buzz Aldrin’s Race into Space (BARIS) este un joc creat în 1992 pentru MS-DOS. Aflat în pielea directorului NASA, scopul lui era aselenizarea înaintea ruşilor, pe baza tehnologiei dezvoltate pe parcursul jocului. Destul de realist, acesta nu este tocmai uşor, dar foarte bine implementat. Astfel, pe lângă urmărirea pas cu pas a evenimentelor istorice, jucătorul are şi opţiunea de a încerca scenarii alternative pentru a ajunge pe Lună (folosirea capsulelor Gemini, direct Lunar ascent, etc). Mai nou, jocul original a fost aranjat astfel încât să poată rula şi pe sisteme moderne, aşa că are şi o versiune de MacOS care este funcţională (mai puţin partea de multiplayer). Grafică, din păcate, este la nivelul anului 1992, dar dincolo de asta, jocul este unic în categoria lui şi merită încercat pentru pasionaţii explorării spaţiului cosmic.

http://www.raceintospace.org/

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Fooarte addictive ! Am zis sa vad cum e 1min, si de 30min il tot joc..
Din nou se confirma, nu grafica face un joc bun

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

A durat ceva timp pana m-am adaptat graficii si pana m-am prins cum programez o misiune, dupa care au urmat ore de joc. Inca nu am aselenizat cu success, pentru ca am ajuns prin 1977 si tot la Lunar Flyby eram, cu Gemini, dar tot nu ma las smile

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Buun, deci jocul asta e periculos. Abia l-am putut lasa din mana..si asta pt. ca aveam o treaba urgenta de rezolvat.
Am reusit sa crashuiesc 2 unmaned satellites si unul manned ! smile  Dupa aia m-am mai prins eu cu safety, R&D, ecipajele, antrenamente etc.

Imi duce aminte de Civ I.. tocit si rastocit pe Mac.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

R&D e foarte important, dar antrenamente inca nu le-am prea folosit. Mi-a zis o data ca dupa cateva ture pe orbita, astronautul meu era exhausted, dar si-a dus misiunea la bun sfarsit. Altadata, probabil pentru ca nu am facut EVA training, unu si-a prins costumul la usa capsulei si… s-a depresurizat si mi l-a omorat.
Oricum, sa faci totul ca la carte, istoric, e imposibil. Daca pun un satelit pe orbita inainte rusilor, imediat ei vin cu first manned orbit or something. Tot incerc sa ajung cu Gemini pe Luna, imi fac eu iluzii ca economisesc timp si bani daca nu mai investesc in Saturn V. Sa vedem…

Semnătură 

‹‹ Moară      world of warcraft link? ››