Blocare apeluri - iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Este adevarat sau doar mi se pare mie ca pe iPhone nu poti sa faci blocarea apelurilor?. Ma refer la restrictionarea apelurilor catre international, cind esti in roaming si chestii de astea…....sau nu gasesc eu in meniul telefonului?

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
FlorinZ - 09 Decembrie 2008 10:32 PM

Este adevarat sau doar mi se pare mie ca pe iPhone nu poti sa faci blocarea apelurilor?. Ma refer la restrictionarea apelurilor catre international, cind esti in roaming si chestii de astea…....sau nu gasesc eu in meniul telefonului?

Fa-ti cont pe orange.ro la sectiunea webcare si iti poti “manageria” contul, astfel activezi sau dezactivezi roaming-ul, apelurile internationale si altele cand vrei.
Direct de pe telefon… in Settings>General>Network>data roaming   asta pentru internet, mail si alte servicii de date in Roaming; de apeluri in sine nu stiu ce sa zic…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Eu sint “rosu” (vodafone) nu orange…..Inca o mica lipsa din partea iPhonului…..(but I can live with it)

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
FlorinZ - 09 Decembrie 2008 10:44 PM

Eu sint “rosu” (vodafone) nu orange…..Inca o mica lipsa din partea iPhonului…..(but I can live with it)

Poate exista solutia data de mine si la Vodafone.
Cu toate ca problema ta nu vad sa fie chiar incomoda. E bine ca poti restrictiona serviciile de date in roaming (cu care poti fi neatent si sa pape bani) dar apelurile le poti controla.  Dezactivezi mesageria vocala, ca si ea papa bani, iar apelurile le controlezi.
Daca te “coafeaza”, probabil sunt solutii daca ai jailbreak…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Vezi aici : http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/14049/P45/

De la postul #57 al lui Toma..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am aplicatia. Eu ma refeream la meniul care iti permite sa restrictionezi apelurile catre international, sa nu primesti apeluri cind esti pe roaming, sa primesti apeluri numai din tara….... chestii de astea. Setarile astea le gasesti la telefonele normale la network settings…....

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Din ciclul “Hai să dezgrop un topic vechi”.

De la iOS7 încoace putem bloca apeluri și SMS-uri, după cum bine știm.
Ce am descoperit azi - tocmai ce am făcut uz pentru prima dată de treaba asta - este că în lista “Blocate” apare în clar numărul expeditorului, chiar dacă SMS-ul este primit cu un alias.
Bine, dacă e vorba de un apel cu CallerID blocat nu ai cum să-l adaugi în “Blocate”.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

Cred ca ENEL ar trebui scos de la blocate, nu stii cand ai nevoie de un sms de la ei.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Îmi asum riscul.
Nu mai departe de acum două săptămâni am sunat de pe mobil la ei la 0800070809 să semnalez o avarie.
Îți bagă un disclaimer standard că vor folosi datele tale de identificare pentru .. orice.
Cum nu sunt de acord cu chestia asta dar altfel nu pot să reclam .. asta e singura opțiune.
Dealtfel, când am nevoie de ei am eu grijă să-i sun, n-am nevoie de notificări de genul celor de mai sus, dacă asta înțeleg ei prin relația cu clienții.

Oricum, ce voiam să zic este că adăugarea chiar și temporară în “Blocate” poate fi folosită ca mijloc de identificare a numărului apelantului atunci când îți este servit cu alias.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

Tare descoperirea ta, deși e cam inutilă. Data viitoare va avea alt Caller ID.