am blocat iphonul ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.12.08

in timpenia mea am incercat sa upgradez iphonul cu turbosim de la 2.1 la 2.2.dupa ce am terminat upgradul nu imi mai accepta simul.stie cineva ce pot face ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
marpo - 10 Decembrie 2008 11:02 PM

in timpenia mea am incercat sa upgradez iphonul cu turbosim de la 2.1 la 2.2.dupa ce am terminat upgradul nu imi mai accepta simul.stie cineva ce pot face ?

- schimbi sim-ul.
Am inteles ca sunt “comercianti” care vand astfel de sim-uri ce functioneaza si pe 2.2
- il folosesti in Orange wink
- te poti intoarce la 2.1, dar nu stiu ce implica asta… in relatie cu turbosim-ul

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

cum pot sa revin la 2.1 ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu zic ca te complici….la iPhone-ul 2G nu au schimbat basebandul dar la 3G da si ca sa treci inapoi la 2.1 e complicat rau ca tre sa faci downgrade la baseband. Eu in locul tau as cauta un x-sim, turbosim…etc care sa mearga cu 2.2. Nush sa zic unde gasesti dar crede-ma, e mai putina bataie de cap. Sau poate gasesti pe cineva care se pricepe sa faca dwongrade si o rezolvi asa. In ambele cazuri da-i search pe Gugle. Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc pentru sfat. am gasit pe cineva cu turbosim pentru 2.2.
http://bazar.regielive.ro/telefoane/x_sim_turbosim_decodare_iphone_3g_versiunea_2_2-1417028.html

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacă nu-ți iese cu turbosim, se poate face downgrade destul de ușor de la 2.2 la 2.1, dacă știi ce faci. Ideea e că nu există încă nici o metodă de baseband downgrade. Prin urmare, downgrade de la 2.2 la 2.1 se poate, e destul de simplu. Downgrade de baseband de la la 2.11.07 nu se poate. Asta dacă ai iPhone 3G. Dacă ai iPhone 2G e simplu că nu s-a umblat la baseband.
Pentru cine are nevoie, uite aici un tutorial video.

PS În opinia mea și nu numai, toate x, turbo, virgin SIM sînt o mare porcărie. Și software jaibreak/unlock e un rahat dar nu așa de mare. Dacă vreți iPhone luați-l legal, dacă vreți la Vodafone, luați-vă 2G și hăcuiți-l. Sau așteptați pentru un unlock 3G.
Baftă!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 11 Decembrie 2008 02:43 AM

vreți la Vodafone,

luati-va un 3G din Italia unde e decodat din fabrica sau de la Orange Romania pe Prepay si se plateste decodarea care costa 360 Ron = functioneaza in orice retea!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

am pe cineva care a facut aceasta faza cu un 3g. l-a updatat prin itunes, bineinteles, a facut upgrade de baseband in update-ul de 2.2, dupa care s-a chinuit pe la multi.. nu mergea internetul, dupa 10 minute iesea din retea… i l-am resoftat cu 2.2, pwnage, dupa care i-am pus un x-sim. am descoperit ca face figuri, era cartela model vechi connex smart. a schimbat sim-ul, iar ii facea figuri deoarece foita aia de contacte joaca pe acolo, asa ca i-am scotch-uit-o de cartela sim. merge brici fara probleme.
bineinteles, cine are bani, sa isi ia telefoane aduse din italia. era si cineva pe aici pe forum care vindea…

Semnătură 

Pe partea cealalta