Probleme la un Mini-dvi to s-video pe windows ...
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia & RCI Ltd
Macuser din: 30.08.07

Din cauza unui anumit site cu canale tv care merge doar in IE am luat un mini-dvi to s-video adaptor pe care l-am pus pe un iMac legat la un LCD Samsung insa cand intru pe win nu il vede ... in mac os x merge brici insa in win nu misca deloc .... nu imi dau seama de ce ... s-a mai intalnit cineva cu situatia asta ... merci ...

Semnătură 

Did you turn OFF\ON your computer ???....

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
srdan75 - 11 Decembrie 2008 05:33 PM

Din cauza unui anumit site cu canale tv care merge doar in IE am luat un mini-dvi to s-video adaptor pe care l-am pus pe un iMac legat la un LCD Samsung insa cand intru pe win nu il vede ... in mac os x merge brici insa in win nu misca deloc .... nu imi dau seama de ce ... s-a mai intalnit cineva cu situatia asta ... merci ...

Păi e o treabă de Windows, nu?
Eu, de pildă, nu reușesc să activez al doilea monitor în Windows, xp sau vista, în MAC OS X, orice versiune, îl vede automat, nu am nevoie de nicio setare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Problema e ca nu vede adaptorul iar pe tv imi da mesajul no signal ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Cattus am citit mai atent mesajul si se pare ca avem aceiasi problema ... insa de ce nu putem activa acest monitor, Tv sau ce o fi el ... acest adaptor este facut special pentru MAC OS X sau alta versiune ... asta ar fi chiar nashpa ...:(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce treaba are adaptorul de mac cu sistemul de operare windows?
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

vezi ce face un semn nepus ... era o intrebare ... acest adaptor este facut special pentru mac os x sau nu? ... desi nu cred .... acum ma chinui cu vmware ... sa vedem ....

Semnătură