Exista vreun converter de la programe de Windows pentru Mac ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Sibiu
Macuser din: 11.12.08

Sunt anumite programe pe care as vrea sa vad daca le pot converti. Sunt utilizator Mac de 2 zile doar :D
P.S: Si daca mai stie cineva de unde pot lua si eu o versiune de Corel si Archicad care sa functioneze pe Mac .
Mersi

Semnătură 

” Life is a sexually transmitted disease ”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Nu cred că e posibil să converteşti o aplicaţie de la Windows la Mac OS. Mie îmi sună aberant, dar îi las pe veterani să răspundă.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
feeble_25 - 11 Decembrie 2008 05:34 PM

Sunt anumite programe pe care as vrea sa vad daca le pot converti. Sunt utilizator Mac de 2 zile doar :D
P.S: Si daca mai stie cineva de unde pot lua si eu o versiune de Corel si Archicad care sa functioneze pe Mac .
Mersi

Dacă ar fi așa simplu, ar fi toate convertite.
Caută prin forum, despre ArchiCAD și Corel a fost vorbă de multe ori. Ultima versiune Corel de MAC OS X este 11, punct. Ori rămîi pe Windows ori adopți suita Adobe și renunți la Corel. Sau alte aplicații grafice, ai destule, unele numai pt MAC OS.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
feeble_25 - 11 Decembrie 2008 05:34 PM

Mersi

exista o multitudine de softuri care ai versiuni de pc si mac
exista softuri care fac aceeasi treaba, pe platforme diferite
exista si softuri care sunt dedicate unui anuma sistem de operare
acuma, doar utilizatorul decide ce si cum are nevoie sa folosesca
wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

Pentru archicad este versiunea oficiala care merge perfect.
Eu am archicad 11 pe un imac 20 (ultimul) si nu am avut probleme deloc. Ba treaba faina este ca archicadul de mac are o librarie mult mai complexa. Daca il iei original trebuie sa vina cu versiune si ptr win si mac; eu asa l-am luat.
Va tebui sa te acomodezi putin la noua interfata de lucru, nu cu mult diferita dar ..... nu e win smile, iar de achizitionat avem un singur distribuitor in tara care da si in rate. nu dau nume sa nu se spuna ca fac reclama (da un pm), dar daca cauti pe tata goog o sa gasesti.
bafta.

[ Modificat: 11 Decembrie 2008 09:56 PM de faby_hanu ]
 Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Si cat te-a costat toata afacerea cu arhicadul ? Eu as mai vrea si artlantisul dar nu lam gasit

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

pai e destul de simplu. archicad 11 + la oferta artlantisul, 4500 de euro. mai nou orice arhicad vine cu artlantis gratuit + acces la un site cu mii de librarii.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Mda….mersi da la pretul ala nu imi chiar permit sa dau atata pe ele.

Semnătură