pierde semnal sub 20% baterie…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Dupa cum spune si titlul, cand ajung cu bateria sub 20%, daca nu-l accesez timp de o anumita perioada, cand incerc sa-l deblochez vad ca e pierdut semnalul…ii ia aproape un minut sa il recupereze, ca sa aflu ca am primit un sms acum 15 minute…de ce face asa? Am 2.2 instalat.

Ati patit?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ciudat. Mie nu mi s-a întîmplat niciodată. Ce iPhone ai?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

3G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

pe ce retea esti?esti sigur ca nu e ceva de la retea?
eu am patit sa nu pot suna cu 3G-ul ON,o zi intreaga,ca sa aflu apoi de la orange ca nu le merge reteaua pe 3G.
verifica mai intai sa nu fie ceva de la retea.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ia încearcă să închizi 3G, vezi dacă mai face, eu tind să cred că e așa cum zice boboc mai sus. E de la Orange.
PS Am pățit și eu cu SMS, de vreo trei ori, au venit cu întîrziere. Și aveam semnal. Cînd am sunat la ..... mi-au zis că au avut probleme.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Pai 3G il tin 99.5% din timp inchis…EDGE merge bine si 3G mai folosesc pt un youtube sau asa cand n-am wifi…s-ar putea sa fie cu reteaua probleme, dar eu zic ca se-ntampla doar cand coboara bateria sub 20%...daca il pun la-ncarcat…totul e la normal pana coboara din nou la 15%....

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
sorinc03 - 12 Decembrie 2008 04:16 AM

Dupa cum spune si titlul, cand ajung cu bateria sub 20%, daca nu-l accesez timp de o anumita perioada, cand incerc sa-l deblochez vad ca e pierdut semnalul…ii ia aproape un minut sa il recupereze, ca sa aflu ca am primit un sms acum 15 minute…de ce face asa? Am 2.2 instalat.

Ati patit?

smile)) ce chestie, am crezut ca sunt singurul. Exact asa ceva am patit si eu cu iphonul personal 2g! Ce trebuie sa faci: trebuie sa intri la instaler si sa cauti un program numit network-bis(in caz daca este jailbreak), sau ceva de genu (nu mai imi aduc aminte). Cand am avut eu aceasta problema am avut instalata v 1.1.4, dar de cand mi-am bagat 2.0 .2..1 pana la 2.2 care este instalata acum nu mi-a mai facut figuri de genul. Oricum nu iti fa probleme, este legat de software. daca ai instalat instaler mai uitate dupa pachete care spune ca iti repara unele chestii din telefon.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Mda…dar nu e jailbroken…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
sorinc03 - 22 Decembrie 2008 06:17 PM

Mda…dar nu e jailbroken…

atunci executa un jailbreak.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Lol:)) de ce? sunt multumit de el asa cum e:)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Am dat reset network settings si se pare ca nu mai face…ciudat