Crossover pentru G4?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Am un G4 Quicksilver 733 MHz, 1.5 Gb, OS X 10.4.11. Am instalat Crossover pe el. Dar nu functioneaza. Imi da eroarea: Cannot open the application because it is not supported on this system.

Inteleg, dar atunci ce alt soft as putea sa folosesc pentru a rula unele jocuri de windows pe mac?

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

VirtualPC, desi jocuri n-o sa-ti mearga.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Crossover nu merge pentru ca aplicatiile de windows sunt IA-32, nu PPC. Ai nevoie de un emulator care emuleaza o intreaga arhitectura hardware, cum e Virtual PC dar o sa merga lent… lent. Nici vorba de jocuri.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07
arahnedea - 14 Decembrie 2008 01:24 AM

Salut,

Am un G4 Quicksilver 733 MHz, 1.5 Gb, OS X 10.4.11. Am instalat Crossover pe el. Dar nu functioneaza. Imi da eroarea: Cannot open the application because it is not supported on this system.

Inteleg, dar atunci ce alt soft as putea sa folosesc pentru a rula unele jocuri de windows pe mac?

Crossover e facut pt mac-uri cu intel, de altfel e foarte putin probabil sa joci emulat vreun joc de windows pe arhitectura ta (indiferent de soft).... sorry… si mai cred ca trebuie sa te limitezi la jocurile pt mac in dreptul carora nu scrie “intel only”

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Salut,

Cum să-ți meargă? Crossover e numai intel-only. Pt PPC, ar trebui un emulator precum Virtual PC, dar în nici un caz nu va merge cu jocuri „grele”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Nu aveam de unde sa stiu ca nu merge decat pe Intel. De ce nu l-au facut ca de la inceput, cand l-am instalat sa-mi spuna ca nu e compatibil cu sistemul. La alte aplicatii imi spune de la inceput (Skype, ca exemplu, cand am incercat sa-l instalez pe iBook G3 cu 500 MHz si 256 Mb, mi-a spus ca am nevoie de un procesor mai puternic si mai multi rami). As fi vrut sa joc un CS1.6. Dar, oricum, din ce mi-ati scris nu are rost sa-mi bat capul.

Mersi, tuturor.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
arahnedea - 14 Decembrie 2008 02:20 AM

Nu aveam de unde sa stiu ca nu merge decat pe Intel. De ce nu l-au facut ca de la inceput, cand l-am instalat sa-mi spuna ca nu e compatibil cu sistemul. La alte aplicatii imi spune de la inceput (Skype, ca exemplu, cand am incercat sa-l instalez pe iBook G3 cu 500 MHz si 256 Mb, mi-a spus ca am nevoie de un procesor mai puternic si mai multi rami). As fi vrut sa joc un CS1.6. Dar, oricum, din ce mi-ati scris nu are rost sa-mi bat capul.

Mersi, tuturor.

Nu vreau să fiu răutăcios, dar orice aplicație are o listă de condiții minime de utilizare. La Crossover scrie clar că merge numai pe intel. Simpla lansare a installerului nu spune totdeauna acest lucru, deoarece installerul în sine poate rula și pe PPC, aplicația însă nu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

am avut eu instalat virtual pc pe un mdd 2x867 cu 1gb de ram si am instalat windoza de curiozitate.. mergea asa de lent ca abia puteam sa deschid 3 ferestre, deci eu unul nu as recomanda decat ca experiment, in nici un caz pt jocuri.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Salut,

ce bine merg pe masina aia unele jocuri de mac smile...