Miau
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Azi am descoperit o aplicație simpatică, din categoria „softiști care n-au ce face”, USBCat. Face un miau cînd bagi sau scoți un flash drive sau cînd salți pe ecran un dmg.
Este reglabil tipul mieunatului și la săltare și la închidere.
Enjoy miaouwing.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Ca o mica adaugire, cu permisiunea lui Cattus bineinteles : http://www.oneriver.jp/USBCat/index.html

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Foarte funny smile

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

hehehe, asta-mi aduce aminte că prin 94-95 făcuse alt softist-care-n-avea-ce-face un progrămel la fel cu-ăsta… mergea cu dischete, cd-uri, zip-uri, jaz-uri…. și în loc de pisică era o “doamnă” care zicea foaaarteeee senzual: “oooooohhhh… put it back in!”

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... ce colectie de sound-uri aveam pe vremea classicului, adunate din tot felul de aplicatii
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 14 Decembrie 2008 09:13 AM

hehehe, asta-mi aduce aminte că prin 94-95 făcuse alt softist-care-n-avea-ce-face un progrămel la fel cu-ăsta… mergea cu dischete, cd-uri, zip-uri, jaz-uri…. și în loc de pisică era o “doamnă” care zicea foaaarteeee senzual: “oooooohhhh… put it back in!”

Au fost multe d-astea, de-a lungul anilor. Eram sigur că fetiței mele de 9 ani îi va plăcea acest utilitar altfel inutil! Am avut dreptate, acuma mă tot pune să-i pun un flash. Face miau și la deschidere de dmg-uri și la inserție de cd/dvd-uri!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si ca tot veni vorba, mai tineti minte programelul acela care iti arata CD-ul pe desktop ? Mai exact partea ecranului in care introduceai discul.. de ex. la iMac G5 arata un disc in partea de dreapta sus(cand introduceai unul, evident), iar la iMac G3 in partea de mijloc jos.. Stia toate modelele de desktop/laptop Apple la vremea respectiva

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Andreescu - 15 Decembrie 2008 03:22 AM

Si ca tot veni vorba, mai tineti minte programelul acela care iti arata CD-ul pe desktop ? Mai exact partea ecranului in care introduceai discul.. de ex. la iMac G5 arata un disc in partea de dreapta sus(cand introduceai unul, evident), iar la iMac G3 in partea de mijloc jos.. Stia toate modelele de desktop/laptop Apple la vremea respectiva

Da, îl am pe undeva, e tare și ăla, nu mai știu unde l-am pus, dar dau peste el.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Disctop.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Decembrie 2008 06:59 AM

Disctop.

Asta e !  big surprise

Sa traiesti

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Andreescu - 15 Decembrie 2008 06:55 PM
huk - 15 Decembrie 2008 06:59 AM

Disctop.

Asta e !  big surprise

Sa traiesti

L-am pus și eu. Acuma miaună cînd vîri discu și apare și chestia aia pe ecran. Tare.

Semnătură