Azi am descoperit o aplicație simpatică, din categoria „softiști care n-au ce face”, USBCat. Face un miau cînd bagi sau scoți un flash drive sau cînd salți pe ecran un dmg.
Este reglabil tipul mieunatului și la săltare și la închidere.
Enjoy miaouwing.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
hehehe, asta-mi aduce aminte că prin 94-95 făcuse alt softist-care-n-avea-ce-face un progrămel la fel cu-ăsta… mergea cu dischete, cd-uri, zip-uri, jaz-uri…. și în loc de pisică era o “doamnă” care zicea foaaarteeee senzual: “oooooohhhh… put it back in!”
hehehe, asta-mi aduce aminte că prin 94-95 făcuse alt softist-care-n-avea-ce-face un progrămel la fel cu-ăsta… mergea cu dischete, cd-uri, zip-uri, jaz-uri…. și în loc de pisică era o “doamnă” care zicea foaaarteeee senzual: “oooooohhhh… put it back in!”
Au fost multe d-astea, de-a lungul anilor. Eram sigur că fetiței mele de 9 ani îi va plăcea acest utilitar altfel inutil! Am avut dreptate, acuma mă tot pune să-i pun un flash. Face miau și la deschidere de dmg-uri și la inserție de cd/dvd-uri!
Si ca tot veni vorba, mai tineti minte programelul acela care iti arata CD-ul pe desktop ? Mai exact partea ecranului in care introduceai discul.. de ex. la iMac G5 arata un disc in partea de dreapta sus(cand introduceai unul, evident), iar la iMac G3 in partea de mijloc jos.. Stia toate modelele de desktop/laptop Apple la vremea respectiva
Si ca tot veni vorba, mai tineti minte programelul acela care iti arata CD-ul pe desktop ? Mai exact partea ecranului in care introduceai discul.. de ex. la iMac G5 arata un disc in partea de dreapta sus(cand introduceai unul, evident), iar la iMac G3 in partea de mijloc jos.. Stia toate modelele de desktop/laptop Apple la vremea respectiva
Da, îl am pe undeva, e tare și ăla, nu mai știu unde l-am pus, dar dau peste el.